Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/3;

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο της προνοητικής Παρθένου επικεντρώνει το βλέμμα σου σε θέματα δουλειάς, διατροφής και άσκησης, αλλά και σε ό,τι συνδέεται με την ποιότητα και την καλή λειτουργία της καθημερινής σου ζωής!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/3;

Η Πανσέληνος στην 14η μοίρα της Παρθένου στις 20:05

Προχώρησε σε αλλαγές που θα ωφελήσουν την υγεία, την καθημερινότητα και την εργασία σου! Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο της προνοητικής Παρθένου επικεντρώνει το βλέμμα σου σε θέματα δουλειάς, διατροφής και άσκησης, ζητήματα που σχετίζονται με την ψυχική και σωματική σου κατάσταση αλλά και ό,τι συνδέεται με την ποιότητα και την καλή λειτουργία της καθημερινής σου ζωής! Η παρουσία του Ερμή, κυβερνήτη της σημερινής Πανσελήνου, στον ανανεωτικό Υδροχόο, προεικονίζει μια περίοδο αλλαγών στους παραπάνω τομείς.

300x250 STEFANIA

Η Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ζήλειες, πάθη και μυστικές σχέσεις στις επάλξεις! Αυτές τις ημέρες οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής μέσα από γεγονότα που σου προκαλούν δυνατά συναισθήματα πόνου, θυμού, ζήλιας, έντασης ή ακαταμάχητου πάθους. Άλλες σχέσεις θα δουν τα σημάδια της φθοράς, άλλες θα τελειώσουν και σε άλλες θα διεισδύσει τρίτο πρόσωπο. Απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα και να κάνεις κάθε λογής επενδύσεις καθώς προβλέπονται οικονομικές δυσχέρειες και απώλειες.
Περισσότερο από την όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου. Επίσης αν έχεις τον ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά σημεία μεταξύ της 12ης και της 18ης μοίρας των ανωτέρω ζωδίων.

Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος του α' και του β' δεκαημέρου.

To astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη μέρα, «θρέφοντας» λιγότερο τους δαίμονες σου και κάνοντας οτιδήποτε θα συμβάλλει ώστε να μπει φρέσκος και ανοιξιάτικος αέρα στην καθημερινότητα και τη ζωή σου!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/194332221&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved