Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/3;

Καλό μήνα! Επειδή ο Μάρτης είναι πιο πολύ ανοιξιάτικος παρά χειμωνιάτικος μήνας, ακόμη και αν η μέρα έχει συναισθηματικά μπουρίνια, θα υπάρχουν ευκαιρίες για να αισθανθείς μέσα σου την άνοιξη!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/3;

Σελήνη στον Καρκίνο

Ήρθε ο Μάρτης ο άστατος, ο Ανοιξιάτης! Με την υδάτινη και ευμετάβλητη Σελήνη στον Καρκίνο η διάθεση θα θυμίζει τον άστατο καιρό που είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα, του Γδάρτη και Παλουκοκαύτη, όπως έλεγαν τον Μάρτη τα παλιά χρόνια. Έτσι, από τη μία, η διάθεση θα κατσουφιάζει και θα μαυρίζει και από την άλλη θα χαίρεται και θα γελάει. Ωστόσο, ο Μάρτης είναι πιο πολύ ανοιξιάτικος παρά χειμωνιάτικος μήνας και, ακόμη κι αν η μέρα έχει συναισθηματικά μπουρίνια, θα υπάρχουν ευκαιρίες για να αισθανθείς μέσα σου την άνοιξη!

300x250 STEFANIA

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στο Λέοντα στην 14η μοίρα

Αισιόδοξα μηνύματα, ταξίδια και θετικές επαφές! Ξαφνικές ευκαιρίες, προτάσεις και προσκλήσεις σε σχέση με πρόσωπα και θέματα που έρχονται από το παρελθόν θα σου δώσουν χαρά και την αίσθηση ότι η τύχη σε επισκέπτεται ξανά. Κάθε λογής επαφές, συναλλαγές και μετακινήσεις θα εξελίσσονται πιο εύκολα και πετυχημένα. Απόφυγε να καταπιαστείς με πολλά ζητήματα γιατί ίσως κάτι ξεχάσεις ή δεν μπορέσεις να δώσεις σε κάποια πράγματα ή πρόσωπα τη δέουσα σημασία.

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό στην 14η μοίρα

Ήρθε η ώρα να κάνεις... στροφή! Με τον Ερμή στον Υδροχόο που ευνοεί ιδέες και προτάσεις για αλλαγές σε θετική όψη με τον καινοτόμο Ουρανό θα ωφεληθείς, αν είσαι ανοιχτός σε νέα πράγματα και κάνεις καινούργια σχέδια. Νέα, πληροφορίες, ειδήσεις, συζητήσεις ταξίδια, γνωριμίες, επαφές αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την επικοινωνία μπορούν να σε συναρπάσουν.
Περισσότερο από τις όψεις του Ερμή επηρεάζεσαι αν είσαι Υδροχόος, Κριός, Λέων, Δίδυμος, Τοξότης, Ζυγός του 2ου δεκαημέρου.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται καλό μήνα και μια αξέχαστα... όμορφη Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved