Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/2;

Με την ερωτική όψη Αφροδίτης – Άρη στον δυναμικό και θερμό Κριό, σήμερα ευνοείται να κάνεις μια νέα αρχή στην ερωτική σου ζωή, που θα φέρει πάθος, ένταση και ενθουσιασμό, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/2;

Καλή τρανή αποκριά!

Στο κατώφλι της Μεγάλης Τεσσαρακοστής! Η τέταρτη Κυριακή του τριωδίου ή Κυριακή της Τυρινής ή αλλιώς Τρανή Αποκριά ανοίγει με τυρομαγειρέματα και με τη Σελήνη στο ενθουσιώδες, τολμηρό και θορυβώδες ζώδιο του Κριού να ευνοεί να φτάσουν στο αποκορύφωμά τους οι εορταστικές εκδηλώσεις των εθίμων της αποκριάς. Οι ζωηροί ρυθμοί του καρναβαλιού, η αθυροστομία, οι άσεμνες εμφανίσεις και οι κροτίδες θα εκταθούν στο έπακρο ανάβοντας «φωτιές» γέλιου, χαράς, έκστασης και ευθυμίας!

300x250 STEFANIA

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στον Κριό στην 1η μοίρα του Κριού

Έρως ανίκατε μάχαν! Με την ερωτική όψη Αφροδίτης – Άρη στον δυναμικό και θερμό Κριό που αγαπά τα νέα ξεκινήματα, σήμερα ευνοείται να κάνεις μια νέα αρχή στην ερωτική σου ζωή, που θα φέρει ενέργεια, πάθος, ένταση και ενθουσιασμό, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη! Η ατμόσφαιρα θα είναι άκρως ερωτική και το βέλος του θεού έρωτα μπορεί να σε χτυπήσει κεραυνοβόλα. Η παρορμητική και πολεμική φύση του ζωδίου δείχνει ότι στο πεδίο μάχης του ερωτικού παιχνιδιού όλα θα επιτρέπονται και ίσως υπάρξουν και παιδαριώδεις, ανώριμες ή εγωιστικές συμπεριφορές.
Πιο έντονα επηρεάζεσαι από την ερωτική και σέξι ενέργεια της πύρινης συνόδου αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης, Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος των πρώτων ημερών.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του γ' δεκαημέρου.

Προσοχή για κάθε λογής ατυχήματα, κοψίματα, καψίματα, τραύματα αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως.

Το astrology.gr σου εύχεται να χαρείς, να ξεφαντώσεις και να περάσεις μια μοναδική Τρανή Αποκριά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved