Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/2;

Η εξωστρεφής και θετική φύση του Κριού δείχνει ότι ο παλμός της ημέρας θα είναι ζωηρός, ξεσηκωτικός και θα ευνοεί να αφήσεις τον αρνητισμό πίσω σου και να επιλέξεις να είσαι χαρούμενος, κεφάτος και ανοιχτός σε νέα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/2;

Σελήνη στον Κριό

Πάθος, ένταση και σέξι διάθεση! Με τη Σελήνη στον ζωηρό Κριό, το ζώδιο που εξουσιάζει ο μαχητικός και φλογερός Άρης, σήμερα θα νιώσεις πιο δυνατός από χθες, θα θες να κάνεις κάτι νέο ενώ στον αισθηματικό τομέα η διάθεση θα είναι «καυτά»... ερωτική! Η εξωστρεφής και θετική φύση του ζωδίου δείχνει ότι ο παλμός της ημέρας θα είναι ζωηρός, ξεσηκωτικός και θα ευνοεί να αφήσεις τον αρνητισμό πίσω σου και να επιλέξεις να είσαι χαρούμενος, κεφάτος και ανοιχτός σε νέα πράγματα. Τέλος, η εριστική και απρόσεκτη πτυχή του ζωδίου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για εντάσεις, ατυχήματα, τραύματα και καψίματα.

300x250 STEFANIA

Η Αφροδίτη στον Κριό πλησιάζει σε όψη συνόδου τον Άρη στην 1η μοίρα

Το θερμόμετρο του έρωτα... ανεβαίνει! Τόσο σήμερα όσο και αύριο με την Αφροδίτη και τον Άρη σε όψη συνόδου στον πύρινο και ερωτικό Κριό, η επιθυμία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου γίνεται περισσότερο ορμητική και θερμή. Σφοδροί έρωτες θα ξεκινήσουν, ενώ τόσο στο ερωτικό παιχνίδι όσο και το σεξ οι πλανητικές επιρροές ευνοούν να πάρεις πρωτοβουλίες και να τολμήσεις!

Περισσότερο από την ερωτική όψη Αφροδίτης – Άρη επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης, Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος των πρώτων ημερών.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του α' και του β' δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται ένα άκρως ερωτικό, ζωηρό και όμορφο Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved