Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/2;

Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου που εξουσιάζεται από τον Ουρανό, ο οποίος αγαπά την ελευθερία, την ανανέωση και την αλλαγή...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/2;

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – Σελήνη στους Ιχθύες

Αλλαγές με διαίσθηση και σκοπό την ανακούφιση! Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη, η οποία είναι ιδιαίτερη καθότι όπως και τον προηγούμενο μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου που εξουσιάζεται από τον Ουρανό, ο οποίος αγαπά την ελευθερία, την ανανέωση και την αλλαγή. Αυτή τη φορά, η Νέα Σελήνη γίνεται στις 29° και 59΄του Υδροχόου, δείχνοντας ότι όπως ο Ιανουάριος, έτσι και ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας για να ανοίξεις νέους δρόμους και να τολμήσεις αλλαγές. Και, μάλιστα, επειδή η Νέα Σελήνη γίνεται (παρά ένα δέκατο της μοίρας) στη μηδενική των Ιχθύων, χρωματίζεται από τον ονειρικό και ιδεαλιστικό Ποσειδώνα και ευνοούνται νέα ξεκινήματα που μπορούν να προσφέρουν λύτρωση, αγαλλίαση και ηρεμία!

300x250 STEFANIA

Ο Ήλιος στους Ιχθύες 19/2 – 20/3

Φως στην ξεκούραση, την ίαση και την ελπίδα! Ο Ήλιος σήμερα εισέρχεται στο υδάτινο και συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων και ως τις 20/3 ευνοείται να στρέψεις την προσοχή σου σε οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει ανακούφιση τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Σε πρώτο πλάνο θα είναι καλλιτεχνικά δρώμενα, πνευματικές και θρησκευτικές δραστηριότητες, καθώς και επαφές με θεραπευτές, εθελοντές, ευαίσθητους και φερέλπιδες ανθρώπους.

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη στην 4η μοίρα

Κάνε ώριμες συζητήσεις και ασχολήσου σοβαρά με νέες και πρωτότυπες ιδέες! Με τον εφευρετικό και κοινωνικό Ερμή στον Υδροχόο ευνοούνται καινοτομίες τόσο σε νοητικά θέματα όσο και σε ομαδικές δραστηριότητες. Και μάλιστα το ευνοϊκό εξάγωνο που σχηματίζει σήμερα με τον επιμελή και ευσυνείδητο Κρόνο ευνοεί προτάσεις και επαφές για την υλοποίηση αυτών των καινοτομιών.
Περισσότερο από το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου επηρεάζεσαι αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός ή Κριός, Τοξότης του 1ου δεκαημέρου ή έχεις τον ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά στοιχεία μεταξύ της 1ης και της 7ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος, Ταύρος και Αιγόκερως του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη γεμάτη χαρά και ελπίδα μέρα!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/191903080&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved