Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/2;

Η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει την αναγκαιότητα για μια υπεύθυνη στάση και συνειδητή πορεία, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για πνευματική άσκηση και αποβολή αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/2;

Η Σελήνη στον Αιγόκερω

Νηστεία και εγκράτεια για πνευματική διαύγεια και σωστή κρίση! Από σήμερα ξεκινά η τρίτη εβδομάδα του Τριωδίου, η επονομαζόμενη της Τυροφάγου ή Τυρινής, κατά τη διάρκεια της οποίας επιτρέπονται τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το αυγό, τα ψάρια αλλά απαγορεύεται η κρεοφαγία. Η παρουσία της Σελήνης στον ανθεκτικό και εγκρατή Αιγόκερω και μάλιστα σε φάση μείωσης ευνοεί τη νηστεία. Συνάμα, τονίζει την αναγκαιότητα για μια υπεύθυνη στάση και συνειδητή πορεία, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για πνευματική άσκηση και αποβολή αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων.

300x250px astrology

Οι όψεις της Σελήνης

Αγάπη είναι όσα αγαπάς πιο πολύ, όσα σε πονάει να χάσεις και όσα δε σε νοιάζει πόσο σκληρά χρειάζεται να δουλέψεις για να τα κερδίσεις! Στις 17:53 η Σελήνη στο σοβαρό, επιμελή και απτόητο Αιγόκερω σχηματίζει θετική όψη με τον πλανήτη της ομορφιάς και της αγάπης, την Αφροδίτη, στο εσωτερικό, ήρεμο και καλλιτεχνικό ζώδιο των Ιχθύων. Ως εκ τούτου, μπορείς να ασχοληθείς επίμονα με ό,τι δίνει νόημα στις σχέσεις σου και να συμμετέχεις σε καταστάσεις που ψυχικά σε κάνουν να νιώθεις ενσυνείδητη χαρά. Στις 22:16 δημιουργείται ένα όμορφο εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης στον Αιγόκερω που δεν καταβάλλεται εύκολα και του Άρη στους Ιχθύες που δείχνει πνευματικές, ψυχαγωγικές και ρομαντικές ενέργειες. Η όψη Σελήνης – Άρη ευνοεί να έχεις θαυμαστά αποτελέσματα τόσο στον έρωτα όσο και σε άλλες πτυχές της ζωής σου.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος και Ιχθύς, Σκορπιός του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια πολύ όμορφη εβδομάδα της Τυρινής ή της Τυροφάγου, δίνοντας έμφαση σε ό,τι ενδυναμώνει τις πνευματικές και σωματικές αντοχές σου!

Άκου τη Μπέλλα Κυδωνάκη να εξηγεί τις σημερινές πλανητικές επιρροές στην εκπομπή Hit Wake Up Hit 88,9

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/191385963&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved