Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/2;

Το χιούμορ, οι επαφές και οι έξοδοι θα αποτελούν χορηγό θετικής ενέργειας, ιδιαίτερα μάλιστα από το απόγευμα και μετά, που η περιπετειώδης και επικοινωνιακή Σελήνη στον Τοξότη συναντά τον κοινωνικό Ουρανό...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/2;

Η Σελήνη στον Τοξότη

Παρασκευή και 13 με χιουμοριστική διάθεση! Η μέρα ανοίγει με την ευδιάθετη Σελήνη στον Τοξότη σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα να δείχνει μια ζαλάδα, μια θολούρα και μια τάση να «βρίσκεσαι άλλου», να είσαι αφηρημένος ή εξουθενωμένος. Απόφυγε να ασχοληθείς με θέματα πρακτικά που απαιτούν συνέπεια και υπευθυνότητα. Κάνε ό,τι δεν απαιτεί πολύ κόπο και σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις. Φιλοσόφησε και άφησε τον εαυτό σου να περιγελάσει την κούραση, τις αναποδιές και τις προκαταλήψεις.

300x250px astrology

Η Σελήνη στον Τοξότη, σε φάση μείωσης, σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Λίγη εξάντληση, άφθονο γέλιο και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες! Το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται σε χάσιμο ενισχύει την τάση της ημέρας για υποτονικούς ενεργειακούς ρυθμούς, αν και θετικούς. Σε κάθε περίπτωση, το χιούμορ, οι επαφές και οι έξοδοι θα αποτελούν χορηγό θετικής ενέργειας. Ιδιαίτερα μάλιστα από το απόγευμα και μετά, που η περιπετειώδης και επικοινωνιακή Σελήνη στον Τοξότη συναντά τον κοινωνικό Ουρανό, ευνοούνται φιλικές συγκεντρώσεις, νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντα που σχετίζονται με ομάδες και παρέες. Κάθε λογής εκπλήξεις, επαφές και ερωτικοί αιφνιδιασμοί μπορούν να φέρουν αέρα ανανέωσης στο βράδυ σου!

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του 2ου δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται μια χαρούμενη και πολύ διασκεδαστική Παρασκευή!

Άκουσε τι είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/190905039&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved