Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/2;

Λίγο πριν τις 19:00 η Σελήνη εισέρχεται στο χαρούμενο, εύθυμο και πληθωρικό ζώδιο του Τοξότη «τσικνίζοντας» ένα πλούσιο μενού με κρέας, άφθονο κέφι και μπόλικη χαρά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/2;

Σελήνη στον Σκορπιό

Καλή Τσικνοπέμπτη! Με την εξαιρετικά παθιασμένη, επιβλητική και υδάτινη Σελήνη στο Σκορπιό ξεκινά η εορτάσιμη Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, η γνωστή σε όλους Τσικνοπέμπτη. Ως εκ τούτου, ως τις 18:46 που η Σελήνη θα βρίσκεται στην κατοικία του καθηλωτικού και μυστηριώδη Πλούτωνα, σε πρώτο πλάνο θα είναι κρυφές επιθυμίες και διαθέσεις, στιγμές όλο... πόθο και συναίσθημα, πάθος και ανάγκη για βαθιά ικανοποίηση.

300x250px astrology

Σελήνη στον Τοξότη

Γλέντι, χορός, κρασί και «στα κάρβουνα»... ξανασμιξίματα! Λίγο πριν τις 19:00 η Σελήνη εισέρχεται στο χαρούμενο, εύθυμο και πληθωρικό ζώδιο του Τοξότη, «τσικνίζοντας» ένα πλούσιο μενού με κρέας, άφθονο κέφι και μπόλικη χαρά. Η εξωστρεφής φύση του ζωδίου ευνοεί την επικοινωνία με τους άλλους, τις εξόδους και το ξεφάντωμα σε πλατείες και ανοιχτούς χώρους. Από την άλλη, ο κυβερνήτης της Σελήνης στον χαρωπό Τοξότη, ο Δίας, κινείται ανάδρομος στον φλογερό Λέοντα, ευνοώντας να διασκεδάσεις σε χώρους που σύχναζες παλιά ή με πρόσωπα από τα παλιά. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο φετινός εορτασμός της Τσικνοπέμπτης να γίνει αφορμή για κάθε λογής συνενώσεις και... ερωτικές επανασυνδέσεις!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου ή Τοξότης, Κριός, Λέων του α' δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται να γιορτάσεις την Τσικνοπέμπτη με καλή παρέα, χορό, «τσικνιστές» λιχουδιές και πολύ αποκριάτικο κέφι!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/190738778&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved