Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/2;

Το απόγευμα η Σελήνη συναντά τον ανάδρομο Δία στον αισιόδοξο, φιλόδοξο και δημιουργικό Λέοντα, ωθώντας σε να διερευνήσεις πως θα ξαναφέρεις την ευτυχία στη ζωή σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/2;

Σελήνη στον Σκορπιό

Δύναμη, απύθμενη επιμονή και αποφάσεις! Με την ισχυρή Σελήνη στον Σκορπιό σε θετική όψη με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα σήμερα θα κατανοήσεις ότι οι δυσκολίες μπορούν να γίνουν μοχλός για να επιφέρεις αλλαγές στη ζωή σου που θα πετύχουν συμφωνία μεταξύ των εξωτερικών συνθηκών και των βαθιών επιθυμιών σου. Το απόγευμα η Σελήνη συναντά τον ανάδρομο Δία στον αισιόδοξο, φιλόδοξο και δημιουργικό Λέοντα, ωθώντας σε να διερευνήσεις πως θα ξαναφέρεις την ευτυχία στη ζωή σου. Το βράδυ το υδάτινο τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης ευνοεί την ψυχαγωγία, τα αποκριάτικα πάρτι και να αισθανθείς τη μαγική ενέργεια του έρωτα τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή σου.

300x250px astrology

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε ορθή τροχιά

Ο δρόμος των αλλαγών δεν έχει πια εμπόδια! Από σήμερα, ο πλανήτης της επικοινωνίας, των επαφών και των μετακινήσεων, ο Ερμής γυρνά σε ορθή τροχιά. Ως εκ τούτου, αρχίζουν να ξεκολλούν κάθε λογής ταξίδια, διαδρομές, επαφές, νοητικές δραστηριότητες, εξελίξεις σε σχέση με έγγραφα ή απαντήσεις, ιδέες και προτάσεις που σχετίζονται με το καινούργιο ή θα συμβάλλουν σε κάτι που θα φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Ωστόσο, από τις 4/3 που ο Ερμής θα ξαναβρεθεί στην 17η μοίρα από όπου ξεκίνησε την ανάδρομη τροχιά του, οι σχετικές εξελίξεις θα είναι πιο ορατές ή θα πάρουν τον δρόμο τους προς την τελική ευθεία.
Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του 2ου δεκαημέρου.
Το astrology.gr σού εύχεται μια υπέροχη μέρα γεμάτη αλλαγές που θα σου προσφέρουν βαθιά ικανοποίηση, με το νου και την καρδιά να συντονίζονται στην αναγεννητική ενέργεια του σύμπαντος.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/190562946&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved