Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/2;

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, το ζώδιο της γαλήνης και της αγάπης, σε θετική όψη με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη των μυστικών και του βάθους, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις την αξία της εμπιστοσύνης και της ουσιαστικής αγάπης...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/2;

Η Σελήνη στο Ζυγό

Πλέκοντας όμορφες κορδέλες στο γαϊτανάκι της χαράς, χορεύοντας όλο και πιο κοντά του! Με την ενωτική, συντροφική και θετική Σελήνη στο Ζυγό σήμερα ευνοείται να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια για να έρθεις πιο κοντά στους άλλους, να κάνεις τις σχέσεις σου πιο όμορφες και δυνατές αλλά και να βρεθείς σε χώρους διασκέδασης και χαράς, σε ευχάριστες εξόδους.

300x250px astrology

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 14η μοίρα

Ξεκλειδώνοντας την ευτυχία! Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, το ζώδιο της γαλήνης και της αγάπης, σε θετική όψη με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη των μυστικών και του βάθους, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις την ευτυχία και να αισθανθείς έντονα στην ψυχή σου την αξία της εμπιστοσύνης και της ουσιαστικής αγάπης. Συναισθηματικές πληγές θα κλείσουν, σχέσεις θα αποκατασταθούν, μοιραίοι έρωτες θα ξεκινήσουν και σέξι, γεμάτοι πάθος, χοροί ψυχής και σώματος θα είναι στα φόρτε τους.
Από την ισχυρή επίδραση της όψης Αφροδίτης – Πλούτωνα επηρεάζεσαι πιο πολύ αν είσαι Ιχθύς, Αιγόκερως, Σκορπιός, Ταύρος του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά σημεία μεταξύ της 11ης και 17ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, θετική, ερωτική και πολύ ευχάριστη Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved