Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/2;

Το βράδυ, η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό και θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σύντροφό σου, τον έρωτα, τις σχέσεις αλλά και να διασκεδάσεις ή συμμετάσχεις σε ευχάριστες δραστηριότητες...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/2;

Προχωρώντας στη ζωή ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τον κύκλο των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Εξάλλου, αξίζεις να έχεις γύρω σου ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι να σου πηγαίνουν όλα... όλο και πιο καλά!

Η Σελήνη στην Παρθένο και στο Ζυγό

Με το χρώμα και το κέφι του έρωτα και της χαράς! Η Σελήνη στην Παρθένο είναι κενή πορείας ως το βράδυ, ευνοώντας να έχεις μια μέρα με χαμηλούς τόνους, βάζοντας τάξη στο χάος του σπιτιού, δίνοντας έμφαση σε θέματα υγείας, άσκησης και διατροφής και κάνοντας πράγματα που το μεγαλείο τους κρύβεται στην απλότητά τους. Στις 20:43 η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό και θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον/την σύντροφό σου, τον έρωτα και τις σχέσεις αλλά και να αφεθείς στους ρυθμούς του χορού, της μουσικής όπως και να συμμετάσχεις μαζί με άλλους σε ευχάριστες δραστηριότητες.

300x250px astrology

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες πλησιάζει σε εξάγωνο τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 14η μοίρα

Εις βάθος αλλαγές, πάθος και ικανοποίηση στις σχέσεις! Η Αφροδίτη στους Ιχθύες έχει θεραπευτικές ιδιότητες και μπορεί να κάνει θαύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η θετική όψη της με τον πλανήτη της αναδημιουργίας και των ριζικών αλλαγών, τον Πλούτωνα, ευνοεί αυτές τις ημέρες να θεραπευτούν πληγές από φίλους, συντρόφους, συνεργάτες ή και άλλα πρόσωπα, καθώς και να βρεις καλύτερους τρόπους για να βιώνεις πιο ουσιαστικά την αγάπη. Καρμικές σχέσεις, έντονη ερωτική έλξη, μύχια συναισθήματα και βαθιά αγάπη.
Εντονότερα από την ισχυρή επίδραση της όψης Αφροδίτης – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Ιχθύς, Αιγόκερως, Ταύρος, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα όμορφο και χαρούμενο αποκριάτικο Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved