Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/2;

Με τη γήινη, πρακτική και τελειομανή Σελήνη στην Παρθένο αυξάνεται σήμερα το ενδιαφέρον για «συμμάζεμα» κάθε λογής θεμάτων, πρακτικές λύσεις, αλλά και ζητήματα εργασίας και αυτοβελτίωσης...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/2;

Σελήνη στην Παρθένο

Λάθη παρά τις προσπάθειες να γίνουν όλα τέλεια! Με τη γήινη, πρακτική και τελειομανή Σελήνη στην Παρθένο αυξάνεται σήμερα το ενδιαφέρον για «συμμάζεμα» κάθε λογής θεμάτων, πρακτικές λύσεις, αλλά και ζητήματα εργασίας και αυτοβελτίωσης. Ωστόσο, αν και η διάθεση είναι να γίνουν όλα σωστά με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 15:26 θα υπάρξουν ιδεολογικές διαφορές, καθυστερήσεις και προβλήματα.
Το βράδυ, στις 20:56, η Σελήνη στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με την τάξη, την εργασία, την υγεία και τη διατροφή κάνει όψη αντίθεσης με το... χαοτικό Ποσειδώνα δείχνοντας σύγχυση, μπερδέματα, λάθη και ανασφάλειες. Προσοχή στις μολύνσεις.

300x250px astrology

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη στην 3η μοίρα

Με το νου σ' ένα καλύτερο μέλλον! Με τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή, που έχει ανάδρομη φορά και βρίσκεται στον εφευρετικό και φίλο των αλλαγών, Υδροχόο, σκέψεις, ιδέες, συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες έχουν μέσα τους το στοιχείο της αναθεώρησης και της επαναξιολόγησης. Η θετική όψη που πραγματοποιείται σήμερα μεταξύ Ερμή και Κρόνου ευνοεί την οργάνωσή των ανωτέρω θεμάτων καθώς επίσης τις σωστές και υπεύθυνες επιλογές. Η όψη επαναλαμβάνεται, με τον Ερμή σε ορθόδρομη τροχιά, στις 19/2, χρονικό διάστημα που ευνοείται να πάρουν οριστική μορφή αυτά που σκέφτεσαι και συζητάς.
Η όψη Ερμή – Κρόνου σε επηρεάζει πιο θετικά αν είσαι Υδροχόος, Τοξότης, Ζυγός, Κριός ή αν έχεις τον ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά σημεία μεταξύ της μηδενικής (0°) και της 6ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος και Σκορπιός, Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα με θετικές ιδέες και αποτελεσματικές επαφές!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/189594068&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved