Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/2;

Το βράδυ το πύρινο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει ότι οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για να περάσεις καλά σε φιλικές συγκεντρώσεις και εξόδους, ενώ ενδείκνυνται και για άκρως συναρπαστικές και «καυτές» ερωτικές στιγμές...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/2;

Σελήνη στον Λέοντα

Σε ό,τι δώσεις προσοχή... θα φωτιστεί! Με τη Σελήνη να διελαύνει για δεύτερη μέρα από το σταθερό και πύρινο ζώδιο του Λέοντα, η μέρα προσφέρεται για να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε είναι δημιουργικό, φωτεινό και σε κάνει χαρούμενο γιατί αυτό θα εκπέμψει περισσότερο φως στη ζωή σου.

300x250px astrology

Οι όψεις της Σελήνης

Τόλμησε να κάνεις αλλαγές! Ο Ήλιος, κυβερνήτης της σημερινής ζεστής και φιλόδοξης Σελήνης στον Λέοντα, βρίσκεται στον Υδροχόο, δείχνοντας καταστάσεις που θα ενδυναμώσουν ενδιαφέροντα που σχετίζονται με τη διανόηση, τα social media, νέες ιδέες, φίλους και αλλαγές. Νωρίς, το πρωί, η αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, δείχνει ότι εκ νέου επαφές και νοητικές δραστηριότητες σε σχέση με κάτι που θέλεις να κάνεις μπορεί να πάει καλά. Αρκεί να μετριάσεις διαθέσεις έπαρσης και εγωισμού και ό,τι κάνεις να το κάνεις με ζεστή καρδιά και αποφασιστικότητα. Το βράδυ το πύρινο τρίγωνο της λαμπερής και εύθυμης Σελήνης στον Λέοντα με τον κοινωνικό Ουρανό στον γεμάτο ρώμη και σέξι Κριό δείχνει ότι οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για να περάσεις καλά σε φιλικές συγκεντρώσεις και εξόδους, ενώ ενδείκνυνται και για άκρως συναρπαστικές και «καυτές» ερωτικές στιγμές.

Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή μέρα!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/189252275&auto_play=false&hide_related=false&show_comment
s=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved