Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/2;

Με την Αφροδίτη που συμβολίζει τον έρωτα σε σύνοδο με τον ρομαντικό Ποσειδώνα, στα αισθηματικά θέματα μπορείς να νιώσεις ότι «πετάς στα σύννεφα», ενώ νέα ρομαντικά ειδύλλια και τρυφερές στιγμές θα είναι στα φόρτε τους...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/2;

Σελήνη στον Καρκίνο

Ό,τι ο πόλεμος μπορεί να καταφέρει η ειρήνη μπορεί να πετύχει καλύτερα! Με την συναισθηματική και κυκλοθυμική Σελήνη στον Καρκίνο σε δυσμενείς όψεις με τους «πολλά βαρείς» πλανήτες, Ουρανό και Πλούτωνα πολύ εύκολα μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια και φόβο από τις εντάσεις και τις ξαφνικές «μπόρες» της ημέρας. Από την άλλη, το θετικό τρίγωνο, που πραγματοποιεί το μεσημέρι η τρυφερή Σελήνη στον Καρκίνο με τον πλανήτη της δράσης, τον πνευματικό, πονετικό και καλλιτεχνικό Άρη στους Ιχθύες, δείχνει ότι από το να κάθεσαι και να στεναχωριέσαι είναι καλύτερα να αναλάβεις σχετικές πρωτοβουλίες και να κάνεις πράγματα που ψυχικά θα σου προσφέρουν ικανοποίηση.

300x250px astrology

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Ονειρικές αγάπες! Με την Αφροδίτη που συμβολίζει τον έρωτα σε σύνοδο με τον ρομαντικό Ποσειδώνα, στα αισθηματικά θέματα μπορείς να νιώσεις ότι «πετάς στα σύννεφα». Νέα ρομαντικά ειδύλλια και τρυφερές στιγμές θα είναι στα φόρτε τους. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται η ονειροπόλα πλευρά της όψης, καθώς μπορεί να ωθήσει σε εξιδανικεύσεις και ερωτικά μπερδέματα. Θαυμάσια όψη για δραστηριότητες που σχετίζονται με χορό, μουσική, θέατρο, κινηματογράφο και γενικότερα την τέχνη και την ψυχαγωγία.
Ιδιαίτερα θετικά επηρεάζεσαι από την σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου. Απόφυγε να βλέπεις μόνο τα αρνητικά ή να «φουσκώνεις» τα θετικά σε πρόσωπα και πράγματα περισσότερο αν είσαι Ιχθύς, Παρθένος, Δίδυμος και Τοξότης του α' δεκαημέρου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς ή Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη Κυριακή γεμάτη ονειρικές στιγμές και μαγευτικές εμπειρίες!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved