Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/1;

Από αισθηματικής πλευράς, η μέρα υποδεικνύει αναπολήσεις, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε μελαγχολικές, και πολύ... ρομαντικές στιγμές!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/1;

Σελήνη στον Καρκίνο

Στιγμές νοσταλγίας, τρυφερότητας και ζεστασιάς! Η τελευταία μέρα του Ιανουαρίου ξεκινάει με την νοσταλγική και τρυφερή Σελήνη στον Καρκίνο να ευνοεί να κάνεις πράγματα που σου θυμίζουν τα παλιά, να νιώσεις θαλπωρή και να αισθανθείς τη γλύκα της φροντίδας ή της αγκαλιάς. Από αισθηματικής πλευράς, η μέρα υποδεικνύει αναπολήσεις, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε μελαγχολικές, και πολύ... ρομαντικές στιγμές!

300x250px astrology

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες πλησιάζει σε όψη συνόδου τον Ποσειδώνα

Ο παράδεισος στις σχέσεις είναι μια επιλογή που πρέπει να φέρεις σε πέρας όχι ένας κήπος με ψεύτικα λουλούδια για να βρεθείς! Με τη συγκλίνουσα σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα αυτές τις ημέρες η αγάπη, η ομορφιά, η ευτυχία και τα θαύματα είναι συνδεδεμένα με τον έρωτα και τις σχέσεις, τη διασκέδαση και τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Προσοχή, όμως, στα πάσης φύσεως τεχνάσματα και στις ψευδαισθήσεις, τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και στις συναλλαγές και τις σχέσεις σου.
Περισσότερο από την ιδεαλιστική όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι θετικά, αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου. Προσοχή για απογοητεύσεις σε οικονομικό ή αισθηματικό επίπεδο χρειάζεται αν είσαι Ιχθύς, Παρθένος, Δίδυμος και Τοξότης του α' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός και Ταύρος ή Αιγόκερως του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο με έρωτα, διασκέδαση και μπόλικη χαρά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved