Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/1;

Ίσως, κάποιες καταστάσεις κυλούν υπερβολικά αργά, όμως, αυτό μπορεί και να σου προσφέρει ικανοποίηση, ιδιαίτερα αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι χρόνο για να βιώσεις, πιο εσωτερικά, κάποια συναισθήματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/1;

Σελήνη στον Ταύρο κενή πορείας

Ό,τι κάνεις, κάνε το όμορφα και με ήρεμη αποφασιστικότητα! Η Σελήνη στον Ταύρο κινείται κενή πορείας από την αρχή της ημέρας ως και το τέλος της. Ως εκ τούτου, η διάθεσή σου για κάποια πράγματα μπορεί να είναι νωχελική. Ίσως, κάποιες καταστάσεις κυλούν υπερβολικά αργά. Όμως, αυτό μπορεί και να σου προσφέρει ικανοποίηση, ιδιαίτερα αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι χρόνο για να βιώσεις, πιο εσωτερικά, κάποια ερωτικά, ευχάριστα ή τρυφερά συναισθήματα. Άκουσε μουσική, βάλε φυτά στο γραφείο σου, απασχολήσου επίμονα με κάτι, φρόντισε τα πράγματα που έχεις ή τις σχέσεις που γεμίζουν τη ζωή σου και μη βιαστείς σε τίποτα σήμερα. Η μέρα θέλει ηρεμία και επιμονή με τρόπο γλυκό, δυνατό και οργανωμένο.

300x250px astrology

Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό στην 13η μοίρα

Ξαφνικά νέα και επαφές... έκπληξη! Ο κοινωνικός, τεχνολογικός, αποκαλυπτικός Ερμής στον Υδροχόο συνεχίζει να κινείται ανάδρομος ευνοώντας να ασχοληθείς ξανά με ιδέες, γνώσεις, πληροφορίες και να κάνεις συζητήσεις σε σχέση με άτομα ή πράγματα που μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή σου, να δώσουν νέα πνοή σε κάποιους τομείς της και γενικότερα να επιτύχουν κάποιου είδους... update. Η θετική όψη που σχηματίζει σήμερα ο Ερμής με τον Ουρανό δείχνει ότι νέα και μηνύματα που σχετίζονται με υπηρεσίες, επαφές και μετακινήσεις θα σε ξαφνιάσουν και μάλιστα ευχάριστα.
Η επίδραση του εξαγώνου Ερμή – Ουρανού θα είναι πιο έντονη αν έχεις είτε πλανήτες είτε τον ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά σημεία στον Υδροχόο, τον Κριό, τον Λέοντα, τον Τοξότη ή τον Δίδυμο μεταξύ της 10ης και της 16ης μοίρας.
Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη μέρα με εκπληκτικά νέα!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/188273596&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved