Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/1;

Σήμερα, διάφορες ενέργειες μπορούν είτε να σε παρασύρουν σε λάθη και να ενισχύσουν μια πλασματικά θετική πραγματικότητα είτε να σε λυτρώσουν...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/1;

Σελήνη στον Κριό

Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει! Σήμερα η διάθεση είναι ορμητική, ανυπόμονη και βιαστική. Ο Άρης, που κυβερνάει τη σημερινή Σελήνη, βρίσκεται στους Ιχθύες, το ζώδιο της ανασφάλειας, της αβεβαιότητας αλλά και της ελπίδας και του ονείρου. Έτσι, διάφορες ενέργειες μπορούν είτε να σε παρασύρουν σε λάθη και να ενισχύσουν μια πλασματικά θετική πραγματικότητα είτε να σε λυτρώσουν. Επίσης πολύ πιθανές είναι οι προσποιήσεις και οι δήθεν παρανοήσεις, αλλά και προσπάθειες παραποίησης ή αποκόμισης αθέμιτου κέρδους.

300x250px astrology

Οι όψεις της Σελήνης

Εκκλήσεις για ψυχραιμία και αποσόβηση της έντασης! Με τη Σελήνη στον Κριό, το ζώδιο που αγαπά τους τσαμπουκάδες και τους τσακωμούς, σε δυσαρμονικές όψεις με τον «θα σε πάρει και θα σε σηκώσει» Ουρανό και τον «σου τα έχω μαζεμένα» Πλούτωνα, από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να εκδηλωθεί μένος το οποίο ίσως πάρει ακραίες διαστάσεις. Ευτυχώς, λόγω των θετικών όψεων της Σελήνης με τον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή και τον καλοκάγαθο Δία η ένταση μπορεί να κατευναστεί, αν πρυτανεύσει η λογική και η προσοχή εστιαστεί στις θετικές προοπτικές που ανοίγονται.

Στους ευνοημένους τους ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του 2ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr , μπορείς να έχεις μια θετική και πολύ καλή Κυριακή διεκδικώντας με σθένος, χωρίς παράτολμες κινήσεις, ότι θα δώσει θετική ώθηση στη μέρα και τη ζωή σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved