Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/1;

Στις 15:31 η Σελήνη εισέρχεται στον πύρινο και ζωηρό Κριό και η διάθεσή σου θα θυμίζει κόκκινη Ferrari που βγαίνει από το γκαράζ αναζητώντας τη δράση.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/1;

Σελήνη στους Ιχθύες κενή πορείας

Ένας περίπατος στον ουρανό! Με τη Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα θα θέλεις να ξεφύγεις από την πεζή πραγματικότητα και να αποδράσεις στο όνειρο. Ως το μεσημέρι, η Σελήνη θα κινείται χωρίς να κάνει όψεις προσδίδοντας μια νότα εσωτερικότητας σε ό,τι κάνεις. Τον παράδεισο μπορείς να βρεις στον έρωτα αλλά και σε οτιδήποτε έχει μέσα σου πνευματικό αντίλαλο.

300x250px astrology

Σελήνη στον Κριό

Ορμή, ένταση και ερωτική διάθεση... στο κόκκινο! Στις 15:31 η Σελήνη εισέρχεται στον πύρινο και ζωηρό Κριό και η διάθεσή σου θα θυμίζει κόκκινη Ferrari που βγαίνει από το γκαράζ αναζητώντας τη δράση. Τόσο στον έρωτα όσο και σε κάθε τομέα, θα βγεις πιο ωφελημένος αν δε διστάσεις, αλλά αντίθετα τολμήσεις να δώσεις ενέργεια σε ό,τι σε ενδιαφέρει. Το βράδυ, οι θετικές όψεις της θερμής και ενεργητικής Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο, δείχνουν ότι οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για δραστηριότητες που το κέφι θα ανάψει, είτε μαζί με φίλους είτε μετέχοντας σε οτιδήποτε αποτελεί κλασσική αξία για τη διασκέδασή σου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου ή Κριός, Λέων, Τοξότης του 1ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα όμορφο, ερωτικό και πολύ ευχάριστο Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved