Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/1;

Ιδανική μέρα για να πας σε κάποια συναυλία, θέατρο ή κινηματογράφο. Από αισθηματικής πλευράς, η διάθεση θα είναι ρομαντική, ενώ ίσως αισθανθείς ότι η αγάπη είναι ένας άγγελος του οποίου ψάχνεις το βέλος...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/1;

Σελήνη στους Ιχθύες

Με διάθεση χαλάρωσης! Η Σελήνη για δεύτερη μέρα διελαύνει από το ζώδιο της ξεκούρασης και της ανάπαυλας, τους Ιχθύες. Κι έτσι, η σημερινή Παρασκευή ενδείκνυται για δραστηριότητες που δεν σου ρουφούν ενέργεια, αντίθετα ευνοούν να κυλήσει η μέρα χαλαρά και εσύ να βρεις χρόνο ν' ασχοληθείς με οτιδήποτε σε ευχαριστεί και σε ηρεμεί ψυχικά. Ιδανική μέρα για να πας σε κάποια συναυλία, θέατρο ή κινηματογράφο. Από αισθηματικής πλευράς, η διάθεση θα είναι ρομαντική, ενώ ίσως αισθανθείς ότι η αγάπη είναι ένας άγγελος του οποίου ψάχνεις το βέλος.

300x250px astrology

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε όψη εξάγωνου με τον Κρόνο στον Τοξότη στην 2η μοίρα

Γίνε πιο κοινωνικός, ασχολήσου με καινούργια πράγματα και θα βιώσεις σταθερή και διαρκή χαρά! Αυτές τις ημέρες αλλαγές που σχετίζονται ιδιαίτερα με τα επαγγελματικά θέματα μπορούν όχι μόνο να ακουστούν αλλά να βρουν και υποστήριξη από ανθρώπους που σε σέβονται και σε εκτιμούν. Επίσης, ευνοούνται νέα ενδιαφέροντα με έμπειρους ανθρώπους και οτιδήποτε μπορεί να φέρει αέρα ανανέωσης και να σου προσφέρει ικανοποίηση που θα έχει διάρκεια.

Η τύχη σου χαμογελά σήμερα περισσότερο αν είσαι Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια μαγευτική Παρασκευή και ένα ονειρικό Σαββατοκύριακο!

Άκουσε τι είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/187451287&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300|{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved