Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/1;

Με μια πολυαστρία αυτή την περίοδο στον αέρινο, κοινωνικό και ανατρεπτικό Υδροχόο ενδέχεται να συμβούν αλλαγές σε κάποιον τομέα της ζωή σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/1;

Πολυαστρία στον Υδροχόο

Αναθεωρήσεις και γεγονότα που αλλάζουν τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα, εκπλήξεις και κεραυνοβόλοι έρωτες! Με μια πολυαστρία αυτή την περίοδο στον αέρινο, κοινωνικό και ανατρεπτικό Υδροχόο ενδέχεται να συμβούν αλλαγές σε κάποιον τομέα της ζωή σου. Οι φίλοι θα σε απασχολήσουν και θα τους νιώσεις είτε πιο κοντά στην καρδιά σου είτε πιο μακριά. Γεγονότα και ειδήσεις, τόσο στον έρωτα όσο και σε άλλες σφαίρες της ζωής σου, θα είναι εντελώς απροσδόκητα!

300x250px astrology

Σελήνη στους Ιχθύες – Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο

Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες μην φοβηθείς και πολέμα στην Ιθάκη σου για να βρεθείς! Από το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες ευνοώντας την ξεκούραση, τη χαλάρωση, το ρομαντισμό και οτιδήποτε προσφέρεται για να αποδράσεις σε έναν ειδυλλιακό κόσμο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ρεαλιστικό, πρακτικό αλλά και σκληρό Κρόνο ίσως είναι αιτία για να αισθανθείς ότι είναι μακρύς και κουραστικός ο δρόμος προς την Ιθάκη όμως η χαρά, η ίαση και η λύτρωση που θα σου προσφέρει θα αξίζει τον κόπο.

Ο Ήλιος στον Υδροχόο πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο στον Τοξότη στην 2η μοίρα

Εσύ κάνε πράγματα που θα αλλάξουν τη ζωή σου σταθερά προς το καλύτερο και το σύμπαν θα σε στηρίξει! Με τον Ήλιο στο ζώδιο της ανανέωσης, τον Υδροχόο, ευνοούνται αλλαγές τόσο στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα όσο και γενικότερα. Και μάλιστα σχηματίζοντας αύριο ο Ήλιος ευνοϊκή γωνία με τον υπεύθυνο Κρόνο, που μεταξύ άλλων συμβολίζει και κάθε λογής φιγούρες εξουσίας και καθοδήγησης στη ζωή σου, αυτές τις ημέρες μπορείς να βρεις συμπαράσταση από άτομα ηλικιωμένα, πρόσωπα κύρους, δασκάλους και δοκιμασμένους καλούς συνανθρώπους και από αξιόπιστους φίλους σου!

Στους τυχερούς τους ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του γ' δεκαημέρου ή Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr , μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα, προσφέροντας τον καλό σου εαυτό στις φιλίες και τις παρέες σου και κάνοντας οτιδήποτε σε συναρπάζει ή σε ελευθερώνει πνευματικά στον έρωτα και στη ζωή!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/187285475&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved