Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/1;

Με τον Ερμή ανάδρομο θα έχεις τη δυνατότητα, πριν κάνεις νέα βήματα, να κάνεις κάποια πίσω και να δεις μήπως κάτι πρέπει να αναθεωρήσεις, να το ξανασκεφτείς, ώστε με την επιστροφή του σε ορθή φορά στις 11/2 να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/1;


Σελήνη στον Υδροχόο

Τρέλα, νέες ιδέες και αποκαλύψεις! Με τη Σελήνη στο απρόβλεπτο, διανοητικό ζώδιο του Υδροχόου που αναζητά την αλήθεια και αγαπά τις κοινωνικές επαφές, σήμερα θα φυσάει αέρας για καινοτομίες και φιλικές συγκεντρώσεις, ενώ νέα, λεγόμενα ή γραφόμενα πιθανόν να ξεσηκώσουν θύελλες! Σε πρώτο πλάνο κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά και σχέσεις που η διατήρηση της ανεξαρτησίας θα είναι αδιαπραγμάτευτη. Ροκ, τρελές, εκκεντρικές και ακομπλεξάριστες διαθέσεις!

300x250px astrology

Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο 21/1 - 11/2

Προσωρινές αλλαγές, επαναξιολογήσεις και επιστροφές... έκπληξη! Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αν είχες τη δυνατότητα να γυρίσεις το χρόνο πίσω μπορεί να έκανες κάποια πράγματα διαφορετικά; Εεε... με τον Ερμή ανάδρομο θα έχεις τη δυνατότητα, πριν κάνεις νέα βήματα, να κάνεις κάποια πίσω και να δεις μήπως κάτι πρέπει να αναθεωρήσεις, να το ξανασκεφτείς, ώστε με την επιστροφή του σε ορθή φορά στις 11/2 να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά. Πιθανά προβλήματα και αναταραχές , στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην επικοινωνία (μηνύματα, sms, email, ΜΜΕ), στις διαδρομές και τις μετακινήσεις (αυτοκίνητο, μηχανή, ΜΜΜ). Ξαφνικές επανασυνδέσεις!

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος και Λέων, Κριός, Τοξότης του 2ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα, γεμάτη εκρήξεις δημιουργικής τρέλας και χαράς!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/187107939&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved