Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/1;

Ένας νέος σεληνιακός κύκλος ξεκινά και φρέσκος, δροσερός, καθαρός αέρας θα φυσήξει στη διάρκειά του, ανοίγοντας νέα παράθυρα σε πολλούς τομείς της ζωής σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/1;

Σελήνη στον Αιγόκερω – Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στη Μηδενική μοίρα

Άνεμος ανανέωσης και αλλαγών! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον ευσυνείδητο και οργανωτικό Αιγόκερω να ευνοεί ως το μεσημέρι να ενεργήσεις με βάση τις ηθικές σου επιταγές και να κατευθύνεις σταθερά την προσοχή σου σε οτιδήποτε μπορεί να σε ωφελήσει. Ωστόσο, το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στη μηδενική μοίρα στον Υδροχόο στις 15:13 το μεσημέρι. Ένας νέος σεληνιακός κύκλος ξεκινά και φρέσκος, δροσερός, καθαρός αέρας θα φυσήξει στη διάρκειά του, ανοίγοντας νέα παράθυρα σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

300x250px astrology

Άρης σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Οδήγησε τη δράση σου σε θεάρεστα κανάλια! Όπως το φως αντανακλά αστραφτερά στο καθαρό και όχι στο θολό νερό, έτσι αυτές τις ημέρες, για να μπορέσουν οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες σου να γνωρίσουν την επιτυχία, θα πρέπει να βασίζονται σε αγνές, καθάριες και θετικές προθέσεις και όχι σε νεφελώδεις και χαώδεις διαθέσεις ή υποσχέσεις. Ευνοούνται καλλιτεχνικές, πνευματικές και θεραπευτικές δραστηριότητες. Προσοχή σε ενέργειες που οδηγούν σε άρρωστες (κυριολεκτικά ή μεταφορικά) καταστάσεις ή ψεύτικες οάσεις.

Ήλιος στον Υδροχόο 20/1 έως 18/2

Αλλαγές, εκπλήξεις και... ανατροπές! Από τις 20 Ιανουαρίου ως και τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος θα βρίσκεται στην κατοικία του Ουρανού, που αγαπά τόσο την ανανέωση όσο και την ανατροπή δεδομένων. Αναβάθμισε τη ζωή σου, κάνε αλλαγές στη δουλειά σου, απαλλάξου από ό,τι σε καταπιέζει και για να έχεις επιτυχία τόλμησε και ... κάνε τη διαφορά! Αν ανήκεις στα ζώδια του αέρα και της φωτιάς η χαρά μπορεί να εμφανιστεί σε ανύποπτο χρόνο!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος και Κριός, Λέων, Τοξότης του 1ου δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα, με χαρές, ευτυχείς και όμορφες στιγμές!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/186936308&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved