Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/1;

Με την Αφροδίτη στο φιλελεύθερο Υδροχόο σε συγκλίνουσα αντίθεση με τον χωρίς μέτρο Δία αυτές τις ημέρες, σε θέματα ομορφιάς, αγορών, διασκέδασης και έρωτα, μπορεί να σε πιάσει μια... τρελαμάρα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/1;

Σελήνη στον Τοξότη - Σελήνη στον Αιγόκερω

Ακόμα και το «πρέπει» μπορεί να έχει αίσθηση... ωραία! Η σημερινή Κυριακή ξεκινά με τη ζωηρή και εύθυμη Σελήνη στον Τοξότη που αγαπά το έξω, το γλέντι και το ξεφάντωμα, δείχνοντας ότι η καλή χθεσινή διάθεση θα συνεχιστεί ως το μεσημέρι με δραστηριότητες που θα ευνοούν να περάσεις ωραία και να είσαι μες την καλή χαρά! Από το μεσημέρι, και συγκεκριμένα στις 14:04, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του καθήκοντος και του «πρέπει» δείχνοντας την τάση να κάνεις πράγματα, ακόμη και ευχάριστα, περισσότερο γιατί επιβάλλεται, είναι αναγκαίο ή αποτελεί ηθική επιταγή. Ωστόσο, αν κάνεις κάτι επειδή είναι σωστό ή έτσι πρέπει, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα αργά το βράδυ θα σε ανταμείψει τελικά με μια όμορφη εσωτερική αίσθηση.

300x250px astrology

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο πλησιάζει σε όψη αντίθεσης το Δία στον Λέοντα στη 19η μοίρα

Παράφορη, ασυγκράτητη... τρέλα! Με την Αφροδίτη στο φιλελεύθερο Υδροχόο σε συγκλίνουσα αντίθεση με τον χωρίς μέτρο Δία αυτές τις ημέρες, σε θέματα ομορφιάς, αγορών, διασκέδασης και έρωτα, μπορεί να σε πιάσει μια... τρελαμάρα! Και μάλιστα, η αίσθηση θα είναι τόσο ωραία που ίσως ξεφύγεις! Εντελώς; Αυτό είναι δική σου επιλογή. Εξάλλου, το σύμπαν δεν καθορίζει, προδιαθέτει!
Περισσότερο από την αντίθεση Αφροδίτης – Δία επηρεάζεσαι αν είσαι Υδροχόος, Λέων, Ταύρος, Σκορπιός γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου ή έχεις τον ωροσκόπο σου ή άλλα αστρολογικά σημεία στην 19η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος και Ιχθύς, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, απολαυστική, ερωτική Κυριακή!

Χρόνια πολλά στον Θανάση, το Νάσο, τη Νάσια και την Αθανασία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved