Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/1;

Με τη Σελήνη στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη θα κοιτάς πιο θετικά τη ζωή, θα εξετάζεις τα καθημερινά θέματα με φιλοσοφική διάθεση, ενώ θα επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους χαρούμενους...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/1;

Σελήνη στον Σκορπιό κενή πορείας

Ξορκίζοντας τους «δαίμονες» και ....τους «δράκους» μακριά σου! Η μέρα ξεκινά έντονα φορτισμένη, καθώς ήδη από χθες γεγονότα και καταστάσεις έχουν συσσωρεύσει ένταση, θλίψη και αρνητισμό. Τις πρωινές ώρες η Σελήνη δεν κάνει όψεις ευνοώντας ανεξάρτητα με το που βρίσκεσαι και τι κάνεις να δώσεις έμφαση σε ό,τι μπορεί να σε βοηθήσει να μαζέψεις δυνάμεις και να απομακρύνεις αυτά που σε φθείρουν. Επίλεξε ό,τι συμβάλλει στην ψυχική σου αναγέννηση και ενδυνάμωση!

300x250px astrology

Σελήνη στον Τοξότη

Όπως μια πεταλούδα δεν βλέπει τα όμορφα φτερά της, έτσι και ο αισιόδοξος άνθρωπος μπορεί να μην βλέπει τη χαρά που κουβαλά. Οι άλλοι όμως μπορούν να τη διακρίνουν και την επιζητούν! Στις 10:00 το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη και χωρίς να έχουν γίνει κοσμοϊστορικές αλλαγές γύρω σου θα κοιτάς πιο θετικά τη ζωή, θα εξετάζεις τα καθημερινά θέματα με φιλοσοφική διάθεση, ενώ θα επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους χαρούμενους, που έχουν σχέση με τη γνώση, τα ταξίδια, την διασκέδαση και τη χαρά.

Οι όψεις της Σελήνης

Κουρασμένος αλλά χαρούμενος! Παρ' όλα αυτά, οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη στον Τοξότη με τον Κρόνο, τον Άρη και τον Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια της ημέρας δείχνει ότι κάποιες καταστάσεις δεν θα εξελιχθούν όπως τις φανταζόσουν. Μια αίσθηση κούρασης και έλλειψης δυνάμεων ίσως είναι αιτία για καθυστερήσεις, αποχωρήσεις και εγκατάλειψη δραστηριοτήτων, προσπαθειών και διεκδικήσεων. Ωστόσο, η θετικότητα θα παραμένει μέσα σου και η καρδιά σου θα εξακολουθεί να πεταρίζει όπως του χαρούμενου παιδιού!

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του α' δεκαημέρου!

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν θυμάσαι ότι χαρά δεν σημαίνει να είναι κάθε μέρα όλα τέλεια, αλλά να μπορείς να κοιτάς τις θετικές δυνατότητες που προσφέρει κάθε εμπειρία και στιγμή!

Άκουσε τι είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/186312450&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved