Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/1;

Με τη Σελήνη σήμερα στο δυνατό, εύθυμο και ερωτικό ζώδιο του Λέοντα η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις πράγματα που σε φέρνουν πιο κοντά σε ό,τι σου δίνει χαρά, σε κάνει ευτυχισμένο και ευχαριστημένο από τη ζωή...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/1;

Σελήνη στο Λιοντάρι

Δεν έχει σημασία τι θα κάνεις σήμερα αρκεί να είναι θετικό, δημιουργικό και ευχάριστο! Με τη Σελήνη σήμερα στο δυνατό, εύθυμο και ερωτικό ζώδιο του Λέοντα η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις πράγματα που σε φέρνουν πιο κοντά σε ό,τι σου δίνει χαρά, σε κάνει ευτυχισμένο και ευχαριστημένο από τη ζωή. Εξωτερίκευσε τις επιθυμίες σου, έκφρασε και νιώσε τη φλόγα του έρωτα στην καρδιά σου, διασκέδασε, αθλήσου και επικεντρώσου σε οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ευδιάθετος, λαμπερός και φωτεινός.

300x250px astrology

Η Σελήνη στο Λιοντάρι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία και σε αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο

Να είσαι τόσο καλός ώστε να μην μπορούν να σε αγνοήσουν αλλά μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα! Νωρίς το πρωί η θετική όψη Σελήνης – Δία ευνοεί να αισθανθείς αισιοδοξία και να γεμίσεις από περηφάνια κάνοντας και πάλι μετά από καιρό κάτι που σε ευχαριστεί. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη δημιουργεί θετικό έδαφος για να κερδίσεις τα εύσημα, να ξεχωρίσεις, να κάνεις τους άλλους να σε προσέξουν, να νικήσεις σε μια αναμέτρηση. Απέφυγε ωστόσο την καυχησιά, την υπερβολή και την υπεροψία γιατί το πολύ φούσκωμα σπάει τ' ασκί!

Η τύχη σου χαμογελά σήμερα περισσότερο αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός ή Δίδυμος, Ζυγός του 3ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα για να έχεις μια όμορφη μέρα δεν χρειάζονται δεκάδες ή εκατοντάδες ευχάριστα πράγματα να συμβαίνουν στη ζωή σου, φτάνει και μόνο ένα, αρκεί να του δώσεις όλη την ενέργεια και το ενδιαφέρον σου.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/185026828&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved