Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/1;

Στις 13:02 η Σελήνη εισέρχεται στο χαρούμενο, εξωστρεφές και φλογερό ζώδιο του Λέοντα ευνοώντας να στρέψεις το πρόσωπο σου σε ότι, σε κάνει χαρούμενο και καλύτερο, να γιορτάσεις, να ευθυμήσεις, να χαρείς τον έρωτα και να διασκεδάσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/1;

Σελήνη στον Καρκίνο – Σελήνη στο Λιοντάρι

6 Ιανουαρίου 2015 – Τα Φώτα! Με την υδάτινη και συναισθηματική Σελήνη κενή πορείας ως το μεσημέρι δημιουργείται γόνιμο έδαφος για καταστάσεις που χαρακτηρίζονται από έντονη εσωτερικότητα και ευνοούν να αισθανθείς μέσα σου αναμμένο το κερί της αγάπης και της στοργής. Στις 13:02 η Σελήνη εισέρχεται στο χαρούμενο, εξωστρεφές και φλογερό ζώδιο του Λέοντα ευνοώντας να στρέψεις το πρόσωπο σου σε ότι, σε κάνει χαρούμενο και καλύτερο, να γιορτάσεις, να ευθυμήσεις, να χαρείς τον έρωτα και να διασκεδάσεις.

300x250px astrology

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη

Συγκέντρωσε τη σκέψη σου στην σταθερή ευημερία σου! Σήμερα κορυφώνεται η θετική όψη μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου δείχνοντας ότι ευνοούνται επαφές και κινήσεις για νέες ιδέες και αλλαγές, με σκοπό να βάλεις γερά θεμέλια στην ευτυχία σου, αργά και σταθερά, με δουλειά πνευματική και όχι μόνο. Συναντήσεις με άτομα μεγάλης ηλικίας, δασκάλους, πνευματικούς και γνωριμίες με άτομα που θα διαδραματίσουν σταθερά ευχάριστο ρόλο στη ζωή σου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Τοξότης, Λέων, Κριός των πρώτων ημερών ή Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς γεννημένος στις τελευταίες μέρες του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται το Άγιο Φως να φωτίζει το δρόμο των ονείρων σου για μια καλύτερη και πιο λαμπερή ζωή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved