Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/1;

Το απόγευμα, η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους και η γιορτινή ατμόσφαιρα της μέρας θα συνεχιστεί με χαρούμενα, κεφάτα και χιουμοριστικά μηνύματα, αέρινες, ζωηρές επαφές, πολύχρωμες εκδηλώσεις και ανάλαφρες προτάσεις για βόλτες, μετακινήσεις, φλερτ και χαρά!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/1;

Πρωτοχρονιά! Του Αγίου Βασίλειου! Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και χαρές!

Με υγεία, δύναμη, ευτυχία και χαρά το νέο έτος! Το 2015 κάνει ποδαρικό με τη Σελήνη στο γήινο ζώδιο του Ταύρου που συμβολίζει τη δύναμη, την ευημερία, την καρποφορία και την αφθονία. Και ως εκ τούτου, η μέρα θα είναι γεμάτη με πλούσιες γεύσεις, όμορφες στιγμές, ερωτικές χαρές και δώρα τόσο υλικά όσο και ψυχικά. Το απόγευμα, στις 19:08 η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους και η γιορτινή ατμόσφαιρα της μέρας θα συνεχιστεί με χαρούμενα, κεφάτα και χιουμοριστικά μηνύματα, αέρινες, ζωηρές επαφές, πολύχρωμες εκδηλώσεις και ανάλαφρες προτάσεις για βόλτες, μετακινήσεις, φλερτ και χαρά!

300x250px astrology

Ο Άρης στον Υδροχόο σε αντίθεση με το Δία στο Λέοντα στην 21η μοίρα

Ροκ καταστάσεις με παρατράγουδα! Αυτές τις ημέρες υπερβολικές αντιδράσεις και εκτός ορίων ρίσκα, προκλήσεις και αδιάλλακτες συμπεριφορές μπορούν να σε φέρουν σε πολύ δυσχερή θέση. Το κλίμα σε πολλές συγκεντρώσεις και κοινωνικές δραστηριότητες μπορεί να ηλεκτριστεί από τι μια στιγμή στην άλλη, διαμάχες και ξεσπάσματα να ξεφύγουν και να φτάσουν στα άκρα. Ωστόσο, θα αποδειχθεί τελικώς άσκοπο να σπαταλήσεις ενέργεια για να διαφωνήσεις με πρόσωπα που δεν έχουν καμία πρόσθεση ούτε να συμφωνήσουν ούτε να αλλάξουν. Μην προσπαθήσεις λοιπόν να αλλάξεις τους άλλους και για να είσαι πιο χαρούμενος είτε μάθε να ζεις χωρίς αυτούς είτε αποδέξου τους όπως είναι.
Η αντίθεση Άρη – Δία σε επηρεάζει περισσότερο αν είσαι Υδροχόος, Λέων, Ταύρος, Σκορπιός γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β' δεκαημέρου ή αν ο ωροσκόπος σου ή άλλα αστρολογικά σημεία βρίσκονται σε σταθερά ζώδια μεταξύ της 19ης και της 24ης μοίρας.

Το φλουρί της τύχης σου πέφτει σήμερα αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του 3ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται πρώτα από όλα υγεία! Και όσες ρώγες θα έχει το ρόδι στην πόρτα σου τόσες χαρές να έχει το σπίτι σου, η δουλειά σου και η καρδιά σου όλη τη χρονιά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved