Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/12;

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Κριό, δώσε όλη σου την ενέργεια σε ότι μπορεί να κάνει τη μέρα σου να πλημμυρίσει από ενθουσιασμό, ικανοποίηση, ενέργεια και σθένος!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/12;

Σελήνη στους Ιχθύες κενή πορείας

300x250px astrology

Τελευταία Κυριακή του Χρόνου! σήμερα η Σελήνη στους Ιχθύες τις πρώτες πρωινές ώρες ευνοεί να ασχοληθείς με χουζούρι, ύπνο και όνειρα, διαλογισμό, πνευματικά ενδιαφέροντα, εκκλησιαστικές δραστηριότητες, προσευχές, ύμνους, μουσική, έρωτα, χαλαρωτικές αποδράσεις και εκφράσεις αγάπης. Άφησε ό,τι χρειάζεται ενέργεια και κίνηση για τις επόμενες ώρες και δώσε έμφαση τόσο στην ξεκούραση του σώματος και την αποφόρτιση του νου όσο και σε οτιδήποτε τρέφει την ψυχή σου και σε αναζωογονεί ή σε ευχαριστεί συναισθηματικά.

Σελήνη στον Κριό

Φωτιές έρωτα και πολέμου, έντασης και νίκης! Από τις 08:35 η ορμητική και πύρινη Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί καταστάσεις που θα είσαι εξωστρεφής, τολμηρός και δραστήριος ενώ υποδεικνύει ότι το φλερτ και ο έρωτας θα πάρουν το χρώμα της φωτιάς! Η υπομονή σήμερα δεν θα είναι στα φόρτε της και πιθανόν πράγματα και πρόσωπα να σε κάνουν να βγεις από τα ρούχα σου. Μην τρέχεις στο δρόμο και γενικότερα μην βιάζεσαι. Δώσε όλη σου την ενέργεια σε οτιδήποτε μπορεί να κάνει την ημέρα σου να πλημμυρίσει από συναισθήματα ενθουσιασμού, ικανοποίησης, νίκης και σθένους!

Σελήνη σε φάση αύξησης στην 3η μοίρα του Κριού

Με ορμή και ευθύτητα αλλά σταθερά και υπεύθυνα! Από τις 20:31 το βράδυ με το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης στον μαχητικό Κριό και τον Ήλιο στον αυστηρό και απαιτητικό Αιγόκερω, ο σεληνιακός κύκλος για το επόμενο επταήμερο θα είναι σε φάση αύξησης. Κι ως εκ τούτου, η διάθεση για νέα βήματα και πρωτοβουλίες θα γίνει πιο μεστή και δυνατή, σε επαγγελματικά κυρίως ζητήματα, αλλά και πάσης φύσεως υποθέσεις στη ζωή σου που απαιτούν οργάνωση και αξιόπιστες λύσεις. Ωστόσο επειδή η αύξηση της Σελήνης συμβαίνει σε ζώδια του παρορμητικού σταυρού είναι σημαντικό οι ενέργειες σου να διακατέχονται από ενθουσιασμό. Για να έχουν επιτυχία χρειάζεται να μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να είναι αξιόπιστες στο πέρασμα των χρόνων.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης ή Υδροχόος, Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική Κυριακή αν ακόμα και τους εριστικούς ή θυμωμένους ανθρώπους τους αντιμετωπίσεις διατηρώντας την ψυχραιμία σου και είσαι ανοιχτός σε οτιδήποτε ζωηρεύει και ξεσηκώνει θετικά τη διάθεσή σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved