Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/12;

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη για αποτελεσματικότητα στις σημαντικές πτυχές της ζωής σου και το σημερινό εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι μπορείς να έχεις θαυμαστά αποτελέσματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/12;

Σελήνη στους Ιχθύες – Πολυαστρία στον Αιγόκερω

Σαλπάροντας σε νέα νερά με το καραβάκι των Χριστουγέννων! Μπορεί το κλίμα να είναι εορταστικό όμως η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω τις προηγούμενες μέρες σου έδειξε ένα νέο χάρτη όσον αφορά θέματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε πολιτικό - κοινωνικό επίπεδο. Και με τρεις πλανήτες στον ουράνιο θόλο στον Αιγόκερω η προσοχή σου είναι προσηλωμένη σε αυτά. Σήμερα, που η Σελήνη είναι στο υδάτινο και εσωτερικό ζώδιο των Ιχθύων, με βάση αυτόν τον νέο χάρτη, ξεκινάς μια εσωτερική και πνευματική πλεύση που θα σε κάνει να νιώσεις ήρεμα και να έχεις καλή ψυχολογία, απαραίτητη για να κυνηγήσεις τους νέους σου στόχους. Ευνοείται κάθε τι που ψυχικά σε τονώνει ή ενισχύει την επαφή με την πηγή της γαλήνης μέσα σου.

300x250px astrology

Οι όψεις της Σελήνης

Όταν το λιτό και το κλασσικό, το σταθερό και το προσεκτικό δημιουργούν ομορφιά! Τις πρωινές ώρες το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Αιγόκερω δείχνει ότι εσωτερική ηρεμία και η φαντασία μπορούν να οδηγήσουν σε αποτελεσματικές επαφές, μετακινήσεις και εξελίξεις. Στις 17:43 το απόγευμα με το εξάγωνο Σελήνης - Αφροδίτης, καταστάσεις που σχετίζονται με έρωτα, τέχνη, ομορφιά ή αγορές, αν έχουν τη σφραφίδα της αξιοπιστίας και του μέτρου, θα διαμορφώσουν ένα ονειρικό σκηνικό!

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 5η μοίρα

Σε ό,τι κάνεις πάνω από όλα θα μετρά η ψυχική σου παρουσία! Η παρουσία του Ήλιου στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη για αποτελεσματικότητα είτε πρόκειται για τη δουλειά και την προσωπική σου ζωή είτε για άλλες σημαντικές πτυχές της ζωής σου. Το σημερινό εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι αυτές τις ημέρες μπορείς να έχεις θαυμαστά αποτελέσματα, αν σε ό,τι κάνεις δεν είσαι μόνο φυσικά ή πρακτικά παρών, αλλά και ψυχικά. Ευνοούνται εορταστικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, ρομαντικές καταστάσεις, μουσικά events, θεατρικές παραστάσεις και δραστηριότητες που θεμέλιό τους είναι το θρησκευτικό συναίσθημα!

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος ή Αιγόκερως, Ταύρος, με μια έξτρα δόσης εύνοιας αν είσαι γεννημένος το 1ο δεκαήμερο!

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν συνδυάσεις την παραγωγικότητα με τη φαντασία, το πρακτικό και το οικονομικό με το όμορφο, το σταθερό και το σοβαρό με το ρομαντικό, το παραδοσιακό και το κλασσικό με το ονειρικό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved