Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/12;

Με τη χαρισματική, πνευματική και καλλιτεχνική Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα, ευχήσου «Χρόνια πολλά» μαζί με χαμόγελο, πες στους δικούς σου ανθρώπους ότι τους αγαπάς και δημιούργησε όμορφες στιγμές με όλα όσα συνθέτουν την πραγματική μαγεία των εορτών!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/12;

Σελήνη στους Ιχθύες

Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά γιορτή είναι συναίσθημα! Με τη χαρισματική, πνευματική και καλλιτεχνική Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα ευνοείται να βρεις το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, αυτό που δεν σχετίζεται με τα ακριβά δώρα και τα διαφημιζόμενα καταναλωτικά αγαθά που τάχα θα σου χαρίσουν την ευτυχία, αλλά με την αίσθηση του πνεύματος των γιορτών στην καρδιά σου. Ευχήσου «Χρόνια πολλά» μαζί με χαμόγελο, πες στους γονείς σου και τους δικούς σου ανθρώπους ότι τους αγαπάς και δημιούργησε όμορφες στιγμές με όλα όσα συνθέτουν την πραγματική μαγεία των εορτών, την έκφραση αγάπης, ευχαρίστησης, χαράς και ευγνωμοσύνης!

300x250px astrology

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 5η μοίρα

Άστρο φωτεινό θα βγει γιορτινό, μήνυμα θα φέρει από τον ουρανό! Με τον Ήλιο στον γήινο και πρακτικό Αιγόκερω σε θετική όψη με τον πλανήτη του ιδεαλισμού και του ονείρου, τον Ποσειδώνα, σήμερα το λιτό, το λογικό, το αυθεντικό, το παραδοσιακό, το εθιμοτυπικό και το ουσιώδες μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη χαρά! Μεταβαίνοντας στον κόσμο της φαντασίας, της αγάπης, της συμπόνιας, του τραγουδιού και του χορού, της πνευματικότητας, της θρησκευτικότητας και έχοντας συναίσθηση της πραγματικότητας σήμερα μπορούν να συμβούν... θαύματα! Ευνοούνται μαγικά θεάματα στον πάγο και στο βουνό, θρησκευτικά γεγονότα στην εκκλησία και τα μοναστήρια, events με παραδοσιακή μουσική ή θέματα από κλασικές ταινίες και με συμμετοχές καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός και Αιγόκερως, Ταύρος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων μπορεί να είναι υπέροχη αν δεν πέσεις στην γιορταστική απάτη, βάζοντας στις σχέσεις σου και τις πράξεις σου ψεύτικη χρυσόσκονη που ξελογιάζει τα μάτια και ρίχνει και εσένα και τους άλλους στην πλάνη του γυαλιστερού, αλλά μοιράσεις αγάπη αληθινά, μέσα από την καρδιά σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved