Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/12;

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, θα έχεις την ανάγκη να δεις τα φετινά Χριστούγεννα με άλλη ματιά και πανανθρώπινες αξίες όπως η αγάπη, η ειρήνη και η ελευθερία θα μιλούν πιο έντονα στην ψυχή σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/12;

Σελήνη στον Υδροχόο

Μεγάλη μέρα είναι σήμερα και η οικουμένη γιορτάζει την ευλογημένη θεία γέννηση του Χριστού! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, τα φετινά Χριστούγεννα θα έχεις την ανάγκη να τα δεις μέσα από μια άλλη ματιά και να κάνεις διαφορετικά πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πανανθρώπινες αξίες όπως η αγάπη, η ειρήνη και η ελευθερία θα μιλούν πιο έντονα στην ψυχή σου ενώ η υδροχοΐσια σεληνιακή ενέργεια θα δημιουργεί θετικό έδαφος για να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα με φίλους, ανθρώπους που σου ανανεώνουν τη διάθεση, να χαρείς εκπλήξεις, να απολαύσεις ξεχωριστά εορταστικά events και ίσως κάνεις και κάτι που θα αφήσει τους άλλους με το στόμα ανοιχτό!

300x250px astrology

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω & τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Εντάσεις και καυγάδες με μεγάλη τηλεθέαση! Αυτές τις ημέρες στο πολιτικό σκηνικό θα υπάρχουν ειδήσεις και εξελίξεις που θα προκαλέσουν πάταγο. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα φορτίζει (από τα τέλη του Νοέμβρη) την περιβάλλουσα ατμόσφαιρα με ένταση και αρνητικότητα. Η σημερινή εμπλοκή του Ερμή σε αυτό το τετράγωνο φέρνει κατακλυσμό απαισιόδοξων σκέψεων, ξαφνικά αρνητικά μηνύματα, ξεσπάσματα, τσακωμούς, αποκαλύψεις και κουβέντες που θα εναντιώνονται στο αδελφικό αγκάλιασμα και την ειρήνη. Στο χέρι σου είναι να μην τους κάνεις τη χάρη. Πρόσεχε τις μετακινήσεις σου και απέφυγε να ξεστομίσεις κουβέντες που δεν έχεις υπολογίσει τις συνέπειές τους.

Το άστρο της τύχης φωτίζει πιο έντονα τη μέρα σου αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Αν είσαι Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός, Καρκίνος γεννημένος στις αρχές του β' δεκαημέρου ή έχεις πλανήτες ή αστρολογικά σήμερα μεταξύ της 9ης και της 15ης μοίρας των παραπάνω παρορμητικών ζωδίων σήμερα οι περιστάσεις θα απαιτούν να λειτουργήσεις συνετά και μετρημένα παρά τις δυσκολίες.

Το astrology.gr, σου εύχεται η γέννηση του Θεανθρώπου να γεμίσει την καρδιά σου φως, χαρά και ελπίδα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved