Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/12;

Παραμονή Χριστουγέννων! Τον σταυρό σας κάνετε, γευθήτε, ευφρανθήτε, δώστε και κανενός φτωχού όστις να υστερήται!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/12;

Σελήνη στον Υδροχόο

Παραμονή Χριστουγέννων 2014! Η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει την κοινωνική σου διάθεση και την επιθυμία να περάσεις το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με καλή παρέα και σε κεραυνοβολεί με το πνεύμα των Χριστουγέννων που απαιτεί αλληλεγγύη, ειρήνη και πανανθρώπινη αγάπη. Πολύ πιθανόν, να υπάρχει μια διαδικτυακή επικοινωνία μέσω internet ή skype για τα «Χρόνια Πολλά», ενώ γενικότερα τα κοινωνικά δίκτυα θα πάρουν φωτιά. Ο Υδροχόος όμως είναι και το ζώδιο της ανατροπής και αυτό θα το καταλάβεις και στο χριστουγεννιάτικο δείπνο, όπου το πιο πιθανόν είναι να μην επικρατήσει η κλασσική γαλοπούλα καθώς υπάρχει τάση για γευστικές εκπλήξεις. Πάρτι, έξοδοι, φιλικές συγκεντρώσεις και πρωτότυπα events θα είναι στις επάλξεις.

300x250px astrology

Ο Ερμής πλησιάζει σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό στον Κριό στην 12η μοίρα.

Εορταστικά... καβγαδάκια! Μπορεί η μέρα να είναι γιορτινή όμως το άγχος και το τρέξιμο των ημερών έχει φέρει ένταση και είναι πολύ πιθανόν η μια κουβέντα να φέρει την άλλη και ένας χριστουγεννιάτικος τσακωμός να μην αργήσει να ξεσπάσει. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στους δρόμους και τις μετακινήσεις και σε επαφές με άτομα που υπάρχει αρνητική προϊστορία.

Αν ανήκεις στα παρορμητικά ζώδια, Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος και έχεις γεννηθείς στις αρχές του 2ου δεκαημέρου ή έχεις πλανήτες και αστρολογικά σημεία σε αυτά τα ζώδια μεταξύ της 9ης και της 15ης μοίρας. οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις ίσως προσφέρουν έδαφος για τσακωμούς και παρεξηγήσεις. Προσοχή στην οδήγηση!

Το astrology.gr σου εύχεται «Χρόνους πολλούς να χαίρεσαι, πάντα ευτυχισμένος, σωματικά και ψυχικά να είσαι πλουτισμένος»!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/182946658&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved