Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/12;

Ακόμα και ένα χαμόγελο ή ένα ζεστό «Χρόνια πολλά» μπορεί να σφραγίσει τη μέρα σου θετικά και να γεμίσει την ψυχή σου με το αυθεντικό νόημα των εορτών των ημερών, την αγάπη!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/12;

Πολυαστρία στον Αιγόκερω

Μη γίνεσαι γέρο-Σκρούτζ! Με τη Σελήνη, τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το ζώδιο που σχετίζεται με την πολιτική εξουσία, τους κυβερνώντες, τους ταγούς, τους αρχηγούς και τους προέδρους, μεγάλο μέρος της προσοχής σου θα είναι στραμμένο σε πολιτικές εξελίξεις. Επαγγελματικά θέματα και ζητήματα με μεγάλους ανθρώπους θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου ενώ αρκετά συχνά θα εστιάζεσαι σε ελλείψεις, σκοπέλους και όσα υλικά δεν μπορείς να προσφέρεις. Η απαισιοδοξία και ο αρνητισμός φέρνουν και μια τσιγγουνιά στα συναισθήματα και ο συνδυασμός των δύο δεν θα σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο καλά. Μην αφήνεις λοιπόν τις οικονομικές δυσκολίες και αλλά δεινά των ημερών να σε ρίχνουν και άφησε το πνεύμα των Χριστουγέννων να σε συναντήσει. Δεν χρειάζονται πολλά! Ακόμα και ένα χαμόγελο ή ένα ζεστό «Χρόνια πολλά» μπορεί να σφραγίσει τη μέρα σου θετικά και να γεμίσει τη ψυχή σου με το αυθεντικό νόημα των εορτών των ημερών, την αγάπη.

300x250px astrology

Κρόνος στον Τοξότη 23/12/2014 – 20/12/2017

"Από μαθήματα ζην και επιβίωσης, σε μαθήματα ευ ζην". Ο Κρόνος σήμερα αλλάζει ζώδιο. Μετά από μια παραμονή δυόμισι χρόνων στον Σκορπιό, το απόγευμα στις 18:33 εισέρχεται στο ζώδιο της κατοικίας του Δία, τον Τοξότη. Έτσι, μετά από μια πορεία καθόδου στον σκοτεινό κόσμο του Σκορπιού, έχοντας πάρει μαθήματα τόσο για την διαχείριση οικονομικών θεμάτων όσο και βαθιά υπαρξιακών ζητημάτων και συναισθηματικών υποθέσεων σου, θα μπεις σε μια περίοδο ιεράρχησης, αξιολόγησης και κρίσης ή αξιοποίησης θεμάτων που σχετίζονται με παιδεία και γνώση, νόμους και δικαιοσύνη, εξωτερικό και φιλοσοφία. Στόχος του σύμπαντος είναι να μάθεις, να βάλεις ή να εδραιώσεις τις βάσεις για μια καλύτερη ζωή.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια μέρα γεμάτη ευτυχία αν δεν αφήσεις το άγχος, το καταθλιπτικό χειμερινό σκηνικό και άλλα στραβά των ημερών να χαλάσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και μοιράσεις αγάπη στους γύρω σου.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/182795562&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved