Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/12;

Νέοι στόχοι γίνονται συνειδητά ή ασυνείδητα οι σπόροι της επόμενης σοδειάς τόσο της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας όσο και κάθε σημαντικής πτυχής της ζωής σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/12;

Νέα Σελήνη στην Μηδενική μοίρα του Αιγόκερω στις 03:35

Βάλε ρεαλιστικούς στόχους και αγωνίσου με επιμονή! Η σημερινή μέρα δονείται στους παλμούς της Νέας Σελήνης στο σοβαρό, προσγειωμένο και πειθαρχημένο ζώδιο του Αιγόκερω. Νέοι στόχοι γίνονται συνειδητά ή ασυνείδητα οι σπόροι της επόμενης σοδειάς τόσο της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας όσο και κάθε σημαντικής πτυχής της ζωής σου. Όσο πιο μεγάλη θα είναι η προσήλωση, η υπευθυνότητα, η φιλοπονία και η ευσυνείδητη δραστηριότητά σου τόσο πιο καλή θα είναι η σοδειά σου. Καλά πράγματα μπορούν να συμβούν, αντιτάξου στον αρνητισμό και την κατήφεια. Δούλεψε σοβαρά και πειθαρχημένα για να γευτείς τη σταθερότητα, την αναγνώριση και την επιτυχία.

300x250px astrology

Ήλιος στον Αιγόκερω – Χειμερινό Ηλιοστάσιο

Για να φτάσεις εκεί που θέλεις χρειάζεται λογική σαν του καλού πατέρα, σκληρή δουλειά 12 νάνων και ανθεκτική ψυχή 100 ταράνδων! Η παρουσία του Ήλιου στον Αιγόκερω, από σήμερα, 22/12 και ως τις 20/1, ενισχύει την γήινη ενέργεια τονίζοντας, εκτός από την ανάγκη για αξιόπιστες λύσεις και σχέσεις σταθερότητας, την αναγκαιότητα της επίπονης εργασίας και της πρακτικής αντίληψης των πραγμάτων. Η ματιά σου θα είναι πιο σοβαρή, ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικά, πολιτικά και κοινωνικά και θα βρεθείς να έχεις τον έλεγχο σε αποφάσεις που θα ορίσουν την πορεία της ύπαρξής σου.

Ο Ουρανός γυρνά σε ορθή τροχιά στην 12η μοίρα του Κριού

Ώρα να τολμήσεις κάτι καινούργιο! Με τον Ουρανό, τον υπέρμαχο των αλλαγών, από σήμερα, 22 Δεκεμβρίου, σε ορθή τροχιά, το σύμπαν υποστηρίζει κάθε ενέργεια και κίνηση που στοχεύει στην αλλαγή. Τόλμησε, πρωτοτύπησε, επαναστάτησε. Δίχως όμως βιασύνη, επιπολαιότητα ή απερισκεψίες, αλλά με δύναμη, θάρρος και ειλικρίνεια. Σε πολλά πράγματα, μπορείς να έχεις σύμμαχό σου την τεχνολογία, το διαδίκτυο, άλλες νέες μεθόδους, την αστρολογία και οτιδήποτε μπορεί να προσθέσει θετική ενέργεια και ενθουσιασμό σε ομάδες, παρέες, κοινωνικές δραστηριότητες.

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος ή Ιχθύς, Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη χαρές και στιγμές χριστουγεννιάτικες, όμορφες και πολύ ξεχωριστές.

Άκου τη Μπέλλα Κυδωνάκη να εξηγεί τις σημερινές πλανητικές επιρροές στην εκπομπή Hit Wake Up Hit 88,9

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/182643027&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved