Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/12;

Μπορείς να έχεις μια μοναδική Κυριακή, αν γεμίσεις τη μέρα σου με ευχάριστες δραστηριότητες, είσαι ανοιχτός σε πρωτότυπα ή θεαματικά ενδιαφέροντα και τολμήσεις κάτι διαφορετικό...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/12;

Σελήνη στον Τοξότη

Τσινγλ μπελ, τσινγκλ μπελ, έρχονται Χριστούγεννα και γίνεσαι και πάλι παιδί! Με την εξωστρεφή και χαρωπή Σελήνη στον Τοξότη που πετάει τη σκούφια της για γέλιο, παιχνίδι, μάθηση και διασκέδαση η σημερινή Κυριακή αποτελεί ένα εορταστικό πανηγύρι χαράς και ευθυμίας. Δράσεις σε πολιτιστικούς και θρησκευτικούς χώρους, σε δρόμους και μέρη που έχουν σχέση με αθλητισμό, εκπαίδευση, εξωτερικό και ψυχαγωγία θα αποτελέσουν ένα γιορτινό και χαρούμενο ταξίδι που θα γεμίσει το σακί της ψυχής και της διάθεσής σου με άφθονα δώρα.

300x250px astrology

Ο Άρης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό στην 12η μοίρα

Ανοίγοντας νέες απίθανες σελίδες στο κεφάλαιο «συναρπαστική ζωή»! Η θετική και ανανεωτική ενέργεια του εξάγωνου Άρη – Ουρανού σήμερα αφενός σε απελευθερώνει από καθήκοντα και υποχρεώσεις, προκαταλήψεις και ταμπού και αφετέρου ανοίγει ευκαιρίες για ευχάριστες κοινωνικές δραστηριότητες και ερωτικές στιγμές μεγάλου και απρόσμενου ενθουσιασμού. Ευνοούνται διαδικτυακές ασχολίες, πάρτι, έξοδοι και φιλικές συγκεντρώσεις, δραστηριότητες με παρέα την τηλεόραση, κεραυνοβόλοι έρωτες και ερωτικές εκπλήξεις!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του β' και του γ' δεκαημέρου, ενώ η μέρα σου θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστική αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Κριός, Λέων, Τοξότης και έχεις γεννηθεί στις αρχές του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια μοναδική Κυριακή, αν γεμίσεις τη μέρα σου με ευχάριστες δραστηριότητες, είσαι ανοιχτός σε πρωτότυπα ή θεαματικά ενδιαφέροντα και τολμήσεις κάτι διαφορετικό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved