Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/12;

Το σύμπαν σου στέλνει το μήνυμα να αναζητήσεις το βαθύτερο νόημα του κλεισίματος κύκλων που σε αφορούν, να ενδοσκοπήσεις σε πάσης φύσεως ζητήματα και στη συνέχεια να πάρεις αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/12;

Σελήνη στο Σκορπιό

Ίσως, δεν καταλαβαίνεις όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, αλλά όλα έχουν κάποιο λόγο! Με τη Σελήνη στον υδάτινο, εσωστρεφές και συνάμα αποφασιστικό και μαχητικό ζώδιο του Σκορπιού σήμερα υπάρχει η τάση να στραφείς προς τον εσωτερικό σου εαυτό. Το σύμπαν σου στέλνει το μήνυμα να αναζητήσεις το βαθύτερο νόημα του κλεισίματος κύκλων και κρίσεων που σε αφορούν, να ενδοσκοπήσεις σε πάσης φύσεως ζητήματα και στη συνέχεια να πάρεις αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία σημαντικών πτυχών της ζωής σου.

300x250px astrology

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω πλησιάζει σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα και σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό στον Κριό

Χρονιάρες μέρες ξεσπούν εντάσεις και χωρισμοί! Οι σχέσεις αυτές τις ημέρες είναι υπό την επιρροή αρνητικών όψεων και ως εκ τούτου η κρίση σε κάποιες εξ αυτών ίσως αποδειχθεί οριστική. Τρίτα πρόσωπα, ασφυκτικές πιέσεις και χρόνια προβλήματα ίσως γίνουν αιτία για χωρισμούς ενώ συνεργασίες μπορεί να «σπάσουν». Πιθανές αιφνίδιες αντικαταστάσεις και εκρηκτικές καταστάσεις σε σχέση με κάθε λογής συμφωνίες. Σε οικονομικά ζητήματα χρειάζεται προσοχή και επιφύλαξη γιατί αναμένονται ισχυροί κλονισμοί.

Αν είσαι Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, γεννημένος στις αρχές του β' δεκαημέρου ή έχεις κάποιον πλανήτη ή αστρολογικό σημείο σε αυτά τα ζώδια μεταξύ της 9ης και τις 15ης μοίρας, ας είσαι έτοιμος για ανατροπές και βαθιές αλλαγές τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και σε ζητήματα σχέσεων.

Η τύχη είναι σήμερα περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν δεν χάσεις την αυτοκυριαρχία σου και αξιοποιήσεις εποικοδομητικά τη μεταμορφωτική ενέργεια στην οποία δονείται το σύμπαν αυτές τις ημέρες.

Άκουσε τι είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/182226168&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved