Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/12;

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω έρχεται να ενισχύσει τη γήινη ενέργεια στο πλανητικό σκηνικό και να βάλει τη σκέψη σου να εργαστεί με επιμονή για οτιδήποτε μπορεί να φέρει απτά αποτελέσματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/12;

Σελήνη στο Ζυγό κενή πορείαςΣελήνη στον Σκορπιό στις 16:51

Σκέψου θετικά, κάνε στην άκρη τα αρνητικά και ό,τι κάνεις κάντο με πάθος! Η μέρα ξεκινά με υποτονική διάθεση λόγω του ότι η Σελήνη είναι κενή πορείας και σε φθίνουσα φάση. Έτσι, θα νιώθεις περισσότερο την επιθυμία να αφουγκραστείς τις ανάγκες των άλλων παρά να εκφραστείς ή να δράσεις, ενώ γόνιμο έδαφος θα βρει οτιδήποτε μπορεί να επιφέρει αποφόρτιση στις σχέσεις σου. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο Σκορπιό και η δύναμη του πάθους και του σθένους μέσα σου γίνεται πιο δυνατή. Στις 18:26 η Σελήνη συναντά σε θετική όψη τον Ερμή ευνοώντας βαθιές εξομολογήσεις και έντονα ερωτικές συναντήσεις.

300x250px astrology

Ερμής στον Αιγόκερω από τις 17/12 ως τις 5/1

Η σκέψη στην υπηρεσία του Κρόνου! Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, στην κατοικία του Κρόνου, έρχεται να ενισχύσει τη γήινη ενέργεια στο πλανητικό σκηνικό και να βάλει τη σκέψη σου να εργαστεί με επιμονή για οτιδήποτε μπορεί να φέρει απτά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Επίσης, θα ενεργοποιήσει ιδέες και επαφές που θα στοχεύουν σε υλικά οφέλη και επαγγελματική ή κοινωνική αναγνώριση. Θετικές εξελίξεις θα έχεις, αν η υπευθυνότητα, η επιμονή και η αξιοπιστία είναι πάντα στο μυαλό σου και δε σκέφτεσαι υπερβολικά αυστηρά ή συντηρητικά.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος των τελευταίων ημερών ή Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα οι θετικές σκέψεις με ρεαλιστική διάσταση μπορούν να προσφέρουν στη μέρα σου αυτό που ζητάς!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/181906754&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved