Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/12;

Σήμερα, θα χρειαστεί να μην δεις τα πράγματα μονόπλευρα, ώστε οι σχέσεις που αξίζουν να υπάρχουν στη ζωή σου να καταφέρουν να υπερνικήσουν τις δυσκολίες.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/12;

Σελήνη στο Ζυγό

Αναζητώντας την ισορροπία και τη χαρά στο καρουζέλ των σχέσεων! Με τη Σελήνη σήμερα στο Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με τους άλλους, σε δυσαρμονικές όψεις με τον απρόβλεπτο Ουρανό και τον σκληρό Πλούτωνα το κλίμα στις σχέσεις θα είναι εκρηκτικό. Θα περιλαμβάνονται μάχες, κλάματα, ξεσπάσματα, ζήλια και διαφωνίες. Θα χρειαστεί να μην δεις τα πράγματα μονόπλευρα, ώστε οι σχέσεις που αξίζουν να υπάρχουν στη ζωή σου να καταφέρουν να υπερνικήσουν τις δυσκολίες.

300x250px astrology

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Οικοδομώντας σχέσεις σε γερά θεμέλια! Με την Αφροδίτη να διελαύνει το εξουσιαστικό και σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερω στις σχέσεις σου, ως τις 3 Ιανουαρίου, θα αναζητάς το σεβασμό και ό,τι εγγυάται τη σταθερότητα. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις ίσως διαπιστώσεις ότι μπορείς να έχεις τον έλεγχο μόνο πάνω στον εαυτό σου, ενώ τους άλλους ή θα τους αποδειχθείς ή θα φύγεις μακριά τους. Δώσε έμφαση στα σοβαρά συναισθήματα και αφιέρωσε κόπο και χρόνο στην αγάπη για να γίνει δυνατή και ισχυρή.

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου αν ανήκεις στα ζώδια του αέρα, δηλ. Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του β' και του γ' δεκαημέρου.

Αν είσαι Ζυγός, Αιγόκερως, Κριός, Καρκίνος γεννημένος στις αρχές του β' δεκαημέρου ή έχεις κάποιο πλανήτη ή προσωπικό σημείο κοντά στην 12η μοίρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο πως θα διαχειριστείς διαφωνίες και αντεγκλήσεις.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr μπορείς να έχεις μια θετική μέρα αφήνοντας τις σχέσεις σου να δονηθούν στη δύναμη της αγάπης.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/181753464&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved