Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/12;

Στον τομέα τόσο των οικονομικών όσο και των σχέσεων αυτές τις ημέρες ευχάριστα γεγονότα θα αναδείξουν τη συμπόνια και την αγάπη, τη φαντασία και το ρομαντισμό...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/12;

Σελήνη στην Παρθένο

Γράμμα στον Αϊ- Βασίλη έγραψες; Οργανώσου! Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν! Με την Σελήνη στην τακτική και εργατική Παρθένο που αγαπά να κάνει κάτι χρήσιμο και ωφέλιμο, σήμερα μπορείς να αξιοποιήσεις το χρόνο σου για να κάνεις από νωρίς τα απαραίτητα για τις γιορτές και να μην τρέχεις τελευταία στιγμή! Φτιάξε λίστα δώρων, κάνε προϋπολογισμό για το εορταστικό τραπέζι ή κάποιο ταξίδι, μάζεψε ρούχα και παιχνίδια που δεν χρειάζονται πια για να τα χαρίσεις και αγόρασε ό,τι θα χρειαστείς για την περίοδο των γιορτών.

300x250px astrology

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 5η μοίρα

Χαρές στολίζουν το δέντρο της αγάπης! Στον τομέα τόσο των οικονομικών όσο και των σχέσεων αυτές τις ημέρες ευχάριστα γεγονότα θα αναδείξουν τη συμπόνια και την αγάπη, τη φαντασία και το ρομαντισμό. Ευνοούνται θέματα καλλωπισμού και ομορφιάς, δώρα, διακοσμήσεις, αγορές, καλλιτεχνικά θεάματα και φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Ο Ήλιος στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Δία στον Λέοντα στην 22α μοίρα

Ανάβουν τα λαμπάκια του εορταστικού κλίματος! Ο Ήλιος που σηματοδοτεί τη θέληση σε θετική όψη με τον εύθυμο Δία δείχνει ότι η ενέργεια της χαράς θα γίνει αισθητή μέσα από την επιθυμία να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ευνοούνται εορταστικά φεστιβάλ, δρώμενα και θεάματα.

Ο Ουρανός σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Οι καλικάντζαροι βγαίνουν πιο νωρίς! Όλα τα παραπάνω θετικά γεγονότα αποτελούν μια ανάπαυλα από μια δύσκολη πραγματικότητα που ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα θα δίνουν την αίσθηση ότι καλικάντζαροι φέτος βγήκαν από τις σπηλιές, τις καταβόθρες και τις κρυψώνες τους νωρίτερα. Ανακαλύψεις και αποκαλύψεις θα αλλάζουν δεδομένα ή θα αποκαθηλώνουν πρόσωπα, σύμβολα και πρότυπα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved