Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/12;

Με τη συναισθηματική και τρυφερή Σελήνη από το απόγευμα στον Καρκίνο θα έχεις την τάση να κάνεις πράγματα που γεννούν συναισθήματα αγάπης, στοργής και φροντίδας!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/12;

Σελήνη στους Διδύμους

Βγες έξω, επικοινώνησε, φλέρταρε, γέλασε! Με τη Σελήνη ως τις 19:33 το απόγευμα στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, η σημερινή Κυριακή ευνοεί να έρθεις σε επαφή με τους άλλους, να συζητήσεις, να στείλεις μηνύματα και να κάνεις τηλεφωνήματα αλλά και να βγεις, να φλερτάρεις, να συναντήσεις και να γνωρίσεις κεφάτους, νέους και έξυπνους ανθρώπους.


Σελήνη στον Καρκίνο

Στιγμές ζεστές και τρυφερές! Με τη συναισθηματική και τρυφερή Σελήνη από το απόγευμα στον Καρκίνο θα έχεις την τάση να κάνεις πράγματα που γεννούν συναισθήματα αγάπης, στοργής και φροντίδας! Το φαγητό θα είναι πιο νόστιμο αν είσαι με την οικογένεια σου, ο χρόνος σου θα είναι πιο όμορφος αν τον περάσεις στο σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα και η καρδιά σου θα είναι πιο ευτυχισμένη κάνοντας πράγματα που νιώθεις ότι δεν μπορούν να τ' αγοράσουν όλα τα χρήματα.

300x250px astrology


Ο Ήλιος στον Τοξότη πλησιάζει σε όψη συνόδου τον Ερμή στον Τοξότη

Ζήσε, μάθε, γνώρισε, ταξίδεψε, διασκέδασε! Με τον Ήλιο στον εύθυμο Τοξότη, το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις γιορτές αλλά και σε γεγονότα ή πρόσωπα που σχετίζονται με χαρούμενες καταστάσεις, διασκέδαση, άθληση, γνώσεις και εξωτερικό. Σήμερα και αύριο σχετικές επαφές και διαδρομές θα χαρίσουν ενθουσιασμό και ευφορία και θα σου δώσουν την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, να μάθεις και διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Ευνοούνται επαφές με άτομα που έχουν διαφορετική κουλτούρα, πολιτιστικά ή ξένα θεάματα και γνωριμίες ή διαδρομές που θα σου προσφέρουν περιπέτεια και χαρά.

Η τύχη είναι ιδιαίτερα με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου ή Τοξότης, Κριός, Λέων του 2ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη Κυριακή αν θυμάσαι ότι τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν μπορείς ούτε να τα δεις ούτε να τα αγγίξεις... Τα νιώθεις!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

https://www.astrology.gr/astrologoi

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved