Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/12;

Το τελευταίο φεγγάρι του 2014 αυξάνει τη διάθεση για επικοινωνία και φέρνει ουρανοκατέβατη χαρά μέσα από μηνύματα, έγγραφα, γράμματα, μετακινήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/12;

Πανσέληνος στους Διδύμους

Η τελευταία Πανσέληνος του 2014! Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμου – Τοξότη που πραγματοποιείται το μεσημέρι στις 14:26. Το τελευταίο φεγγάρι του 2014 θα αυξήσει τη διάθεση σου για επικοινωνία και θα σου δώσει την ευκαιρία να φέρεις θετικές μεταβολές, σε τομείς που παίζει σημαντικό ρόλο η αξιοποίηση των ιδεών, των γνωριμιών και των νοητικών σου ικανοτήτων. Ουρανοκατέβατη χαρά μέσα από μηνύματα, έγγραφα, γράμματα, μετακινήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις.

300x250px astrology

Ο Ερμής στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό στην 12η μοίρα

Εκπληκτικά νέα και συναρπαστικά ταξίδια! Οι ορίζοντες σου τόσο σε θέματα γνώσης και πληροφόρησης όσο και άθλησης ή διασκέδασης μπορούν αυτές της ημέρες να έχουν μια πρωτόγνωρη και θετική κατεύθυνση. Σχετικές ιδέες μπορούν να διαδοθούν και να προωθηθούν, ενώ απρόσμενα θετικά μπορεί να είναι μηνύματα που έχουν σχέση με ιντερνέτ, τεχνολογία, νέες μεθόδους, φίλους ή ομαδικές δραστηριότητες. Ευνοούνται αγορές Η/Υ ή κινητών τηλεφώνων, κλείσιμο εισιτηρίων μέσω διαδικτύου, ταξίδια στο εξωτερικό με φίλους και μετακινήσεις διασκέδασης για πρωτοποριακά ή πρώτης προβολής θεάματα.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι είτε Τοξότης, Κριός, Λέων γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β' δεκαημέρου είτε Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια ξεχωριστή ημέρα γεμάτη εκπληκτικές ειδήσεις και ξεχωριστές επαφές!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved