Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/12;

Σήμερα, όσο πολυάσχολος κι αν είσαι, η κοινωνική σου ζωή θα είναι ενεργή και πιθανόν να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ή να κεντρίσουν την προσοχή σου άτομα με ξεχωριστές ικανότητες...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/12;

Σελήνη στον Ταύρο – Σελήνη στους Διδύμους

Η πρακτική διάθεση κατεβάζει αυλαία και το κέφι και η επικοινωνία αρχίζουν το χορό! Τις πρωινές ώρες απέφυγε δραστηριότητες που σε κουράζουν ή τις βαριέσαι και κάνε πράγματα που σου αρέσουν. Πιθανές αργοπορίες και καθυστερήσεις. Στις 12:28 η Σελήνη εισέρχεται στον αέρινο και νοητικό ζώδιο των Διδύμων και η διάθεση γίνεται επικοινωνιακή και ανάλαφρη. Το βράδυ σε γνωριμίες και φλερτ πρόσεχε α) μην σε σαμποτάρουν η ανησυχία και η νευρικότητα και β) μη σε παρασύρουν ή σε μπερδέψουν τα λόγια.

300x250px astrology

Ο Άρης σήμερα εισέρχεται στον Υδροχόο 5/12/2014 - 12/1/2015

Κάντο το όπως δεν το κάνει κανείς άλλος! Με τον Άρη τον πλανήτη της δράσης στο ζώδιο που αγαπά την ελευθερία και την πρωτοτυπία από τις 5/12/2014 ως και τις 12/1/2015, σε ό,τι κάνεις, χάραξε τον δρόμο σου με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Στο διάστημα αυτό θα ενεργοποιηθούν δράσεις και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με φίλους, παρέες, ομάδες ή συλλόγους, με το διαδίκτυο και την τεχνολογία. Σε όποιο τομέα της ζωής σου θέλεις να πετύχεις ανεξαρτησία ή να αξιοποιήσεις έξυπνες και «προχώ» ιδέες τώρα είναι η ευκαιρία σου!

Ο Ήλιος στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό στην 12η μοίρα

Εκπλήξεις που φέρνουν χαρά σε σένα και τους γνωστούς ή τους φίλους σου! Σήμερα, όσο πολυάσχολος κι αν είσαι, η κοινωνική σου ζωή θα είναι ενεργή. Πιθανόν να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ή να κεντρίσουν την προσοχή σου άτομα με ξεχωριστές ικανότητες, ιδιαίτερα σε τομείς που έχουν σχέση με γνώση, διασκέδαση, άθληση, εξωτερικό ή πάσης φύσεως διαδρομές. Θεαματικά ή εκπληκτικά γεγονότα μπορούν να κάνουν τη μέρα τόσο τη δίκη σου όσο και των άλλων συναρπαστική!

Τρία αστέρια τύχης έχεις σήμερα αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του α' δεκαημέρου και πέντε αν είσαι Τοξότης, Λέων, Κριός του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology,gr, σήμερα αν δεν σκεφτείς ατομικά αλλά ομαδικά η ευτυχία θα σου χτυπήσει την πόρτα ουρανοκατέβατα!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/180074362&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved