Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/12;

Σήμερα, αγορές και ψώνια θα γίνουν με ευθυμία ενώ δώρα και ευεργεσίες θα δείχνουν γενναιοδωρία και αληθινό μεγαλείο ψυχής!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/12;

Σελήνη στον Ταύρο

Σε ό,τι κάνεις πρόσθεσε γλύκα και ευγένεια και αφαίρεσε πείσμα και ακαμψία! Με τη Σελήνη σήμερα στον φιλήσυχο, ερωτικό αλλά και ρεαλιστικό, πρακτικό Ταύρο ένα μέρος της προσοχής σου θα δοθεί σε ό,τι έχει σχέση με ευχάριστα πράγματα, αποκτήματα, χρήματα και αγορές και ένα άλλο σε ό,τι απαιτεί τάξη, οργάνωση και επιμονή. Και στα δύο μπορείς να τα πας εκπληκτικά!

300x250px astrology

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε όψη τρίγωνου με το Δία στον Λέοντα στην 22η μοίρα

Τα καλύτερα δώρα είναι τα... από καρδιάς! Σήμερα, εκδηλώσεις τόσο αγάπης και χαράς όσο και ευγνωμοσύνης θα είναι στις επάλξεις. Αγορές και ψώνια θα γίνουν με ευθυμία ενώ δώρα και ευεργεσίες θα δείχνουν γενναιοδωρία και αληθινό μεγαλείο ψυχής! Στον έρωτα φλογερά ειδύλλια και λαμπερά ρομάντζα θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπά με δύναμη και πάθος. Γόνιμο έδαφος θα δημιουργηθεί για κάθε είδους ασχολίες που σχετίζονται με το θέαμα, την τέχνη και τα παιδιά!

Ο Ήλιος στον Τοξότη πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Ουρανό στον Κριό στη 12η μοίρα

Κι όμως, εκεί που δεν το περιμένεις κάτι καλό σήμερα μπορεί να συμβεί! Ο Ήλιος στον χαρούμενο Τοξότη πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον τολμηρό Ουρανό στον Κριό ενθαρρύνοντας συναρπαστικές εμπειρίες και ουρανοκατέβατες χαρές με πρόσωπα και γεγονότα που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τη διασκέδαση, τη χαρά, το εξωτερικό και τη διεύρυνση των γνώσεων σου. Πολύ πιθανόν ένα τυχερό ή θετικό συμβάν να έχει σχέση με κάποιο φίλο, μια ομάδα, το διαδίκτυο ή την τεχνολογία.

Η τύχη στο φουλ σήμερα αν είσαι είτε Τοξότης, Λέων, Κριός του β' και του γ' δεκαημέρου είτε Παρθένος, Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν θυμάσαι ότι πολλές φορές η ευτυχία μπορεί να προβάλλει σε μια πόρτα που δεν είχε καν περάσει από το νου σου ότι ήταν ανοιχτή!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/179913911&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved