Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/11;

Το βράδυ η ρομαντική Σελήνη συναντά τον παθιασμένο Πλούτωνα και η βραδιά θα πλημμυρίσει με μαγικές ερωτικές στιγμές που θα βουτήξουν στο έντονο συναίσθημα που συνοδεύει το απόλυτο δόσιμο κορμιού - ψυχής!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/11;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Ό,τι γίνεται έξω σου έχει έναν αντίκτυπο μέσα σου! Ο Νοέμβριος πλησιάζει στο τέλος του και με τη Σελήνη σήμερα και αύριο στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, τους Ιχθύες, θα υπάρχει η τάση να ανατρέξεις στο τελευταίο διάστημα και να ξαναδείς τα πράγματα μέσα από την κάμερα του συναισθηματικού σου κόσμου. Σε άλλα θα ζουμάρεις, σε άλλα θα κάνεις διαγραφή και στο τέλος θα τραβήξεις μια φωτογραφία από αυτά που καταλήγουν να είναι τα πιο σημαντικά. Την φωτογραφία τους θα κάνεις φόντο στην οθόνη του ψυχικού σου κόσμου, ώστε από εδώ και πέρα ο φακός της προσοχής σου να εστιάζεται σε αυτά που είναι τα πραγματικά πιο σημαντικά για σένα.

300x250px astrology

~Οι όψεις της Σελήνης~

Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 08:16 να ευνοεί θέματα πνευματικότητας και εσωτερικής ζωής αλλά και ό,τι σε ξεκουράζει ή σε εμπνέει συναισθηματικά. Η επιθυμία να ξεφύγεις από την πραγματικότητα θα είναι έντονη και είναι στο χέρι σου να την εκφράσεις εποικοδομητικά. Στις 12:06 το τετράγωνο Σελήνης – Ηλίου στο μεταβλητό σταυρό ευνοεί να δώσεις ώθηση σε αλλαγές, που ψυχικά θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, δίνοντας ενέργεια σε πεδία που σχετίζονται με γνώση, άθληση, διασκέδαση και ό,τι μπορεί να φέρει χαρά στη ζωή σου! Το βράδυ στις 20:36 η ρομαντική Σελήνη συναντά τον παθιασμένο Πλούτωνα και η βραδιά θα πλημμυρίσει με μαγικές ερωτικές στιγμές που θα βουτήξουν στο έντονο συναίσθημα που συνοδεύει το απόλυτο δόσιμο κορμιού - ψυχής!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός του 1ου και 2ου δεκαήμερου.

Το astrology. gr σου εύχεται ένα πολύ όμορφο και άκρως μαγευτικό Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved