Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/11;

Η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με αισιόδοξη διάθεση και θετικούς οιωνούς για χαρά, γνώση και επικοινωνία...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/11;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Χαχανητά, πινγκ- πονγκ ατάκας και αυτοσαρκασμοί! Η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με αισιόδοξη διάθεση και θετικούς οιωνούς για χαρά, γνώση και επικοινωνία. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα βρεθούν ταξίδια, θέματα και πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό, πολιτιστικές δραστηριότητες, γιορτές και χαρμόσυνα γεγονότα. Από αισθηματικής πλευράς, η αρετή που θα συγκεντρώνει τους περισσότερους πόντους θα είναι το χιούμορ, ενώ ο αστείος θα βγάλει νοκ-άουτ τον ωραίο.

300x250px astrology

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Μην αφήνεις την γνώμη των άλλων να γίνεται η πραγματικότητά σου! Στις 18:31 το απόγευμα, η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και με ό,τι ασχοληθείς θα στοχεύεις μακροπρόθεσμα. Πρόσωπα ιστορικά, πολιτικά, επιτυχημένα, καταξιωμένα ή μεγάλης ηλικίας θα προσελκύσουν την προσοχή σου, ενώ ζητήματα που σχετίζονται με την υπόληψή σου, την εκτίμηση, την αναγνώριση ή τον σεβασμό των άλλων θα σε απασχολήσουν έντονα. Στα αισθηματικά, αυτός που υπερασπίζεται το «όχι» θα θυμίζει στον άλλον ότι έχει τον έλεγχο.
Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του γ' δεκαημέρου ή Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν ξεκινήσεις την εβδομάδα σου με γέλιο, φλερτάρεις με αστεία, πληροφορίες και ερεθίσματα που τα μετουσιώνεις σε ξεκαρδιστικές ατάκες.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/178386186&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved