Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/11;

Το θετικό τρίγωνο της εξωστρεφούς Σελήνης με τον πρωτοπόρο Ουρανό στις 13:01 το μεσημέρι ευνοεί πρωτότυπες ιδέες για εξόδους, επαφές με φίλους σε νέα μέρη ή μέσω ιντερνέτ και πάσης φύσεως ομαδικές δραστηριότητες...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/11;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Να χαίρεσαι όσα έχεις, προχωρώντας προς όσα θες! Έχεις το πλεονέκτημα να ζεις, να σκέφτεσαι, να διασκεδάζεις, να εξελίσσεσαι και η παρουσία των Φώτων, Σελήνης και Ήλιου, και της Αφροδίτης στον Τοξότη σου παρέχει τις πιο μεγάλες και πιο θετικές ευκαιρίες για να βιώνεις και να επεκτείνεις αυτές τις ευλογίες. Συγχρόνως, ο Δίας, ο καλοκάγαθος γίγαντάς που κυβερνά τον Τοξότη, βρίσκεται στο σταθερό και δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα, δείχνοντας ότι τόσο στον έρωτα όσο και σ' ό,τι κάνει την δική σου ξεχωριστή καρδιά να χτυπά από χαρά, μπορείς να ανοίξεις πόρτες που θα πλημμυρίσουν με περισσότερο φως τη ζωή σου.

300x250px astrology

~Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό~

Βγες, μάθε, γνώρισε, διασκέδασε! Το θετικό τρίγωνο της εξωστρεφούς Σελήνης με τον πρωτοπόρο Ουρανό στις 13:01 το μεσημέρι ευνοεί πρωτότυπες ιδέες για εξόδους, επαφές με φίλους σε νέα μέρη ή μέσω ιντερνέτ και πάσης φύσεως ομαδικές δραστηριότητες με σκοπό την άθληση, τη μάθηση, τη διασκέδαση και το γέλιο.

~Ερμής τετράγωνο με τον Δία~

Μην τάξεις σε άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι! Η γλώσσα σήμερα δίνει μεγάλους όρκους και υποσχέσεις που δεν θα κρατηθούν, τουλάχιστον στο εύρος και στο χρονικό περιθώριο που με πειθώ οι λέξεις ορίζουν. Ιδιαίτερα, σε ερωτικά και οικονομικά θέματα μη δώσεις εμπιστοσύνη σε λόγια όμορφα, καθότι θα υπάρξουν υπερβολές περισσότερο για λόγους εντυπωσιασμού. Σε θέματα επικοινωνίας το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι ότι κάποιοι δεν θα ακούν για να κατανοήσουν, αλλά για να απαντήσουν, κάνοντας τους έξυπνους.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη και χαρούμενη Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved