Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/11;

Το μεσημέρι, στις 14:32 λαμβάνει χώρα η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, την κατοικία του τυχερού Δία, σηματοδοτώντας ότι υπάρχει πάντα κάτι καλό που μπορεί να έρθει στη ζωή σου και να πετάξεις από χαρά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/11;

~Σελήνη στον Σκορπιό~

Εσύ αποφασίζεις πως θα επηρεάσει τη ζωή σου ο,τιδήποτε! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον αναμορφωτή Σκορπιό σε σύνοδο με τον αυστηρό Κρόνο, δείχνοντας ότι ή θ' αφήσεις τις δυσκολίες και τον πόνο να σε εξουσιάζουν ή θα τα χρησιμοποιήσεις για να γίνεις πιο δυνατός και να διαμορφώσεις εκ νέου τη ζωή σου.

300x250px astrology

~Νέα Σελήνη στον Τοξότη~

Η ευτυχία δεν σημαίνει να είναι όλα τέλεια αλλά η κάθε χαρά να είναι αληθινή! Το μεσημέρι, στις 14:32 λαμβάνει χώρα η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, την κατοικία του τυχερού Δία, σηματοδοτώντας ότι υπάρχει πάντα κάτι καλό που μπορεί να έρθει στη ζωή σου και να πετάξεις από χαρά. Το βράδυ η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα δείχνοντας ότι θα απολαύσεις πραγματικά την ευτυχία, με τις ομορφιές και τις ατέλειές της, αν δεν γοητευτείς τόσο πολύ από την πτήση ώστε να χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα και να παρασυρθείς σε λάθη όπως έκανε ο Ίκαρος παρακούοντας τον πατέρα του.

~Ο Ήλιος στον Τοξότη 22/11 – 22/12~

Ευδιαθεσία, χαρά και θετικές προοπτικές! Από σήμερα ο Ήλιος θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, όπου ήδη βρίσκεται η Αφροδίτη, για να ενισχύσει την ενέργεια της αισιοδοξίας, να διαχύσει περισσότερη χαρά και να σου προσφέρει εύνοια στο να ταξιδέψεις, να μάθεις νέα πράγματα, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και να επεκτείνεις τους ορίζοντες του σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου επιθυμείς.

~Ο Ερμής πλησιάζει σε όψη τετραγώνου το Δία~

Μεγάλα λόγια μην πεις και σε υποσχέσεις μη βασιστείς! Κουβέντες και συζητήσεις για δανεικά και χρωστούμενα, χρηματικά δώρα και επιδόματα αλλά και πάσης φύσεως οικονομικές απολαβές σήμερα θα χαρακτηρίζονται από υπερβολή. Και καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι, τόσο ως προς την υλοποίησή τους όσο και προς τον τρόπο ή το χρόνο της. Επίσης, πρόσεχε λόγια που μπορούν να σου φουσκώσουν τα μυαλά τόσο σε θέματα ερωτικής φύσεως όσο και σε ζητήματα που υπάρχει αγωνιώδηε επιθυμία για την επίλυσή τους.

Η τύχη σε ευνοεί περισσότερο σήμερα αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων, Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εκπληκτική μέρα αν αποφασίσεις να κάνεις ο,τιδήποτε προσφέρει στο μυαλό, την ψυχή και την καρδιά σου αληθινή χαρά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved