Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/11;

Στο ερμητικά κλειστό κουκούλι της ψυχής σου δυνατά γεγονότα και έντονες καταστάσεις του τελευταίου μήνα επιφέρουν μεταμορφώσεις, ώστε από αύριο με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, χωρίς φόβο αλλά με χαμόγελο να ανοίξεις παράθυρο στη χαρά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/11;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Οι πιο δυνατές αλλαγές στη ζωή σου γίνονται όταν, το να μείνουν τα πράγματα ως έχουν σε κάνει να υποφέρεις πιο πολύ από το να βάλεις σε κάτι τέλος και να κάνεις μια νέα αρχή! Ο μηνιαίος σεληνιακός κύκλος της Σελήνης φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος του με την παρουσία της στο βαθύ, συναισθηματικό, κλειστό ζώδιο του Σκορπιού. Στο ερμητικά κλειστό κουκούλι της ψυχής σου δυνατά γεγονότα και έντονες καταστάσεις του τελευταίου μήνα επιφέρουν μεταμορφώσεις, ώστε από αύριο με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, χωρίς φόβο αλλά με χαμόγελο να ανοίξεις παράθυρο στη χαρά, στη γνώση και στις πιο θετικές προοπτικές οποιουδήποτε τομέα της ζωής σου.

300x250px astrology

~Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη~

Οι μυστικές πύλες προς την επίτευξη! Με τον Ερμή στο Σκορπιό το μυαλό σου είναι περισσότερο σε υποθέσεις που έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχική σου διάθεση, ή εξέλιξη των οποίων μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά τη ζωή ή τη μοίρα σου. Η θετική όψη που σχηματίζει με τον Άρη τον πλανήτη της δράσης στον επίμονο και σοβαρό Αιγόκερω δείχνει ότι αυτές τις ημέρες συζητήσεις, διαδρομές, ιδέες και σκέψεις μπορούν να έχουν εποικοδομητικά αποτελέσματα. Δώσε έμφαση σε χρηματοπιστωτικά και ερωτικά θέματα αλλά και σε υποθέσεις επαγγελματικές ή σχετικές με επιφανή, καταξιωμένα ή μεγάλα πρόσωπα.

Η τύχη είναι σήμερα περισσότερο με το μέρος σου αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος ή Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως, ζωδίου φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα αν θυμάσαι ότι όταν μπορείς να πεις «αντίο» η ζωή σε ανταμείβει με ένα νέο «γεια...!».

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/177946631&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved