Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/11;

Στις 16:24 η Σελήνη πραγματοποιεί όψη εξαγώνου με το χαρούμενο Δία και θα αισθανθείς πόσο ωραίο είναι να έχεις στη ζωή σου κάποιον να σε κάνει να χαμογελάς.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/11;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Αξίζεις να έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε κάνουν να χαμογελάς! Με τη Σελήνη στο Ζυγό η διάθεση σου θα επηρεάζεται από τους άλλους και ζητήματα που έχουν σχέση με ομορφιά, καλλωπισμό ή τέχνη θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σου. Τις πρωινές ώρες είναι πιθανές εντάσεις, διαφωνίες και αντεγκλήσεις λόγω του ότι στις 8:29 η Σελήνη συναντά σε όψη τετράγωνου τον Άρη. Στις 16:24 η Σελήνη πραγματοποιεί όψη εξαγώνου με το χαρούμενο Δία και θα αισθανθείς πόσο ωραίο είναι να έχεις στη ζωή σου κάποιον να σε κάνει να χαμογελάς.

300x250px astrology

~Η Αφροδίτη πλησιάζει σε όψη τετράγωνου τον Ποσειδώνα~

Οι απολογίες δεν φτιάχνουν ραγισμένες καρδιές! Με την Αφροδίτη στον μεταβλητό και περιπετειώδη Τοξότη σε δυσαρμονική όψη με τον πλανερό Ποσειδώνα είναι πιθανές προδοσίες στον αισθηματικό τομέα. Πιθανές κλοπές ή απώλειες χρημάτων ή σχετικές παρεξηγήσεις και απογοητεύσεις. Ευνοούνται πάσης φύσεως καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα αν είσαι Τοξότης, Ιχθύς, Παρθένος, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του γ' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, αν τα πράγματα σου πηγαίνουν καλά ευχαριστήσου το, αν τα πράγματα σου πηγαίνουν στραβά, μην ανησυχείς δεν θα κρατήσει για πάντα.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/177626519&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved