Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/11;

Το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας έμφαση σε κοινωνικά ενδιαφέροντα, συντροφικές ασχολίες και όμορφες, θετικές σκέψεις για τους άλλους!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/11;

~Σελήνη στην Παρθένο σε μείωση~

Τρώγε υγιεινά, πίνε νερό και κάνε κάτι καλό για την υγεία σου! Με τη Σελήνη σήμερα σε φάσης μείωσης, στην Παρθένο το ζώδιο που σχετίζεται με την καλή λειτουργία του οργανισμού ευνοείται να ξεκινήσεις δίαιτα για να χάσεις βάρος. Επίσης, να ασχοληθείς με την άσκηση για να μειωθούν πόνοι ή να ακολουθήσεις μια αγωγή που σου έχει συστήσει ο γιατρός σου με στόχο να ελαττωθούν προβλήματα υγείας κάθε είδους.

300x250px astrology

~Σελήνη στο Ζυγό~

Στην αγκαλιά και στη σκέψη του/της είναι το πιο όμορφο μέρος για να βρεθείς απόψε! Το βράδυ, στις 21:09 η Σελήνη εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας έμφαση σε κοινωνικά ενδιαφέροντα, συντροφικές ασχολίες και όμορφες, θετικές σκέψεις για τους άλλους!

~Ο Ήλιος πλησιάζει σε όψη συνόδου τον Κρόνο~

Τα «θέλω» και τα «πρέπει» της μεταμόρφωσης! Αυτές τις ημέρες θα αισθανθείς ότι βρίσκεσαι στο τέλος ενός δρόμου και ίσως θελήσεις να αυτοπεριοριστείς και να θέσεις στον εαυτό σου όρους και κανόνες, για να πετύχεις οικονομικούς και συναισθηματικούς στόχους ή σκοπούς που θα σου δώσουν βαθιά ικανοποίηση. Επαγγελματικά θέματα και ζητήματα με πρόσωπα επιρροής θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σου.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη Δευτέρα και πολύ χαρούμενη εβδομάδα!

Άκουσε όσα είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/177311215&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved